Annons

Pernilla Wahlgren och ”Wahlgrens värld” är tillbaka!

Nu får vi än en gång följa Pernilla Wahlgren och hennes färgstarka familj i Wahlgrens värld. Som vanligt kan allting hända, känslorna svallar och ingen dag är den andra lik.

Mejla
Dela (0)
Pinna

”Wahlgrens värld” är tillbaka – med Pernilla Wahlgren i spetsen

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso.

Sveriges mesta kändisfamilj är redo för en ny säsong och vi får återigen följa artisten, designern, bloggaren, poddaren, mediefenomenet och fyrabarnsmamman Pernilla Wahlgren med familj i hennes vardag. I säsong två fortsätter vardagskaoset i Wahlgrens värld och vi följer Pernilla som sin vana trogen har tusen bollar i luften. Även denna säsongen får vi såklart följa Pernillas dotter Bianca Ingrosso vars karriär har skjutit i höjden och som nu är en av Sveriges mäktigaste influencers.

Annons

Redan i det första avsnittet bjöds det på känslor när Bianca bröt ihop framför kamerorna efter uppbrottet med pojkvännen Phillippe Cohen. Men nu har paret hittat tillbaka till varandra igen och Bianca skrev om den glada nyheten på sin blogg:

”Som ni vet så gjorde vi slut för nästan fem månader sedan nu vilket var behövligt för oss båda för att få växa på egna håll. Men vi har sedan en tid tillbaka märkt att vi båda två saknat varandra väldigt mycket och därav att vi nu är tillsammans igen”.

Wahlgrens värld – säsong 2: Torsdagar kl  21.00 i Kanal 5

Av: Johanna Svan

Bild: Kanal 5

 

Läs också: Pernilla Wahlgren bryter tystnaden om Laila Bagge

Artikeln publicerades först på Allas.se.

 


Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...