Annons

Annons

Vinn vårens bästa deckarpaket!


Vinn-bocker

De här fyra deckarklassikerna är sinsemellan ganska olika men har det gemensamt att de blivit stilbildande för genren – och, naturligtvis, att de alla är fantastiskt bra!

  • Spionen som kom in från kylan av John le Carré är berättelsen om den brittiske hemlige agenten Alec Leamas i det kalla krigets Berlin. Den blev en omedelbar succé när den kom ut 1963.
  • Schakalen av Frederick Forsyth kom ut 1971, en andlöst spännande roman om en lönnmördare på ett uppdrag som, om det lyckas, kan förändra världspolitiken.
  • Stenarna skola ropa av Ruth Rendell är en psykologisk kriminalroman som kom ut 1977. Den handlar om Eunice Parchman som blir mördare för att bevara sin skamliga hemlighet, den att hon inte kan läsa och skriva.
  • Händelser vid vatten av Kerstin Ekman utspelar sig i den lilla fiktiva jämtländska byn Svartvattnet och handlar om ett ouppklarat dubbelmord och hur det påverkar omgivningen. Inte bara en spännande deckare utan också en fin samhällsskildring med makalösa tids- och miljöbeskrivningar. Boken kom ut 1993.

Dessa böcker ges nu ut på nytt i pocket hos Albert Bonniers Klassiker, med nyskrivna förord och nya spännande omslag. Har du inte läst böckerna tidigare väntar dig en storartad läsupplevelse, och om du redan läst dem vet du att de är väl värda att läsa om både en och två gånger.

Annons

Vi lottar ut fem paket med dessa fyra pocketböcker! 

Svara på frågan och fyll i dina uppgifter nedan, så är du med och tävlar. Vinnaren presenteras här på hemsidan den 30 januari. Lycka till!

Vinnarna hittar du här!

 Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...