Annons

Vinn lyxiga solkrämer!

Vinn solsäkra produkter från Yves Rocher – perfekt inför solsemestern! Vi lottar ut fyra set, värde ca 476 kr/Set.

Mejla
Dela (26)
Pinna

Vinn-solkram

Njut säkert i solen! I veckans fredagslotteri kan du vara med och tävla om fräscha och återfuktande solskyddsprodukter från Yves Rocher. Solserien Solaire Peau Parafaite är lätta att applicera och lämnar huden len och mjuk med en skön doft.

Annons

Vi lottar ut 4 set med följande produkter:

Före-sol kropp och ansikte, lätt och fräscht spray som används några veckor innan solexponering för att förbereda huden och ge en vackrare, mer hållbar färg, 99 kr.

Solskydd kropp och ansikte SPF 30, skön solcrème för ansikte och kropp, där ett högt UVA/UVB-skydd kombineras med en rejält återfuktande effekt, 179 kr.

Solskydd ansikte SPF 30, skydda ansiktet mot både sol och ålderstecken. Här kombineras ett UVA/UVB-filter med ett anti-age-skydd mot solrelaterade skador, 149 kr.

Efter-sol kropp, tillför fukt, lugnar stramande hud och hjälper till att reparera skador som orsakats av solen. Fördjupar och framhäver hudens gyllene färg, 79 kr

Svara på vår fråga och du är med i utlottningen där fyra vinnare får vars ett set med solskyddsprodukter. Värde ca 476 kr/set. Du kan vara med och tävla till och med den 16 juni och vinnarna presenteras här på hemsidan den 17 juni.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

HÄR HITTAR DU VINNARNA

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...