Annons

Annons

Vinn ljuvlig hudvård

Vinn härliga kroppsvårdsprodukter från Yves Rocher! Fyra vinnare får vars ett set värde cirka 400 kr/set.

Mejla
Dela (30)
Pinna

vinn-ljuvlig-hudvard

Den här veckan kan du vara med och tävla om härliga kroppsprodukter från Yves Rocher! Hela fyra set med mild och njutningsfull skönhetsvård ligger i vinstpotten! Värde ca 400 kr/set.

Annons

Vi lottar ut följande produkter:

Kroppspeeling – Mandarin, Citron, Ceder, underbar sockerpeeling med en frisk och uppiggande doft av mandarin, citron och ceder. Peelingen innehåller peelande socker från ekologiska sockerrör och närande sheasmör. Perfekt när du vill få tillbaka energin på ett kick, 149 kr.

Kroppscrème – Mandarin, Citron, Ceder, härligt fyllig crème berikad med sheasmör. Huden blir mjuk, smidig och lätt parfymerad med en fräsch doft, 149 kr

Kroppslotion – Lavendel, Björnbär, en lätt kroppslotion med doft av lavendel och björnbär. Berikad med sheasmör som gör huden mjuk och len, 59 kr.

Duschgel – Lavendel, Björnbär, duschgel  berikad med välgörande gel från Aloe vera från ekologiska odlingar, 35 kr

Badkub – Lavendel, Björnbär, koppla av i ett bad med en avslappnande doft. Badkuben löses den upp i flera små pärlor som smälter på din hud och gör den lätt parfymerad, 15 kr.

Svara på vår fråga och du är med i utlottningen där fyra vinnare får vars ett set med hudvårdsprodukter. Värde ca 400 kr/set. Du kan vara med och tävla till och med den 1 september och vinnarna presenteras här på webbplatsen den 2 september.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

 

HÄR HITTAR DU VINNARNA

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...