Annons

Vinn film och spel!

Mejla
Dela (1)
Pinna

Vinn-What-if-Bezzerwizzer

Film och frågesport – bäddat för en trevlig kväll tillsammans med vännerna. Den romantiska komedin What if som har fått fina recensioner, kommer ut på dvd den nu har du chansen att vinna ett eget exemplar. Veckans tävling har inte mindre än 10 vinnare:
3 personer vinner 1 dvd med What If  + 1 Bezzerwizzer minispel
7 vinner 1 dvd med filmen What if

Annons

Den hopplöse romantikern Wallace har precis hoppat av sina medicinstudier efter att ha blivit bedragen av sitt livs kärlek och hela hans liv är uppochnedvänt.  På en fest träffar han Chantry. De fattar omedelbart tycke för varandra, men Chantry är sambo med Ben och har inga planer på att bryta upp från sitt förhållande. Wallace och Chantry kommer överens om att bara vara vänner, men när Ben tvingas flytta till Europa i jobbet, kommer Wallace och Chantry närmre varandra. Alan, Wallaces bäste vän, övertygar honom om att våga satsa allt och berätta för Chantry hur han verkligen känner.
En romantisk komedi om den klassiska frågan om huruvida killar och tjejer kan vara ”bara vänner” när en av dem känner mer än den andra.

Svara på frågan och fyll i dina uppgifter nedan, så är du med och tävlar. Vinnarna presenteras här på hemsidan den 9 januari.

Vinnarna hittar du här!

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...