Annons

Annons

Vår konditor Irene tipsar!

Vispa eller röra? Kakao eller choklad? Smör eller margarin? Här är svaren för den bästa kladdkakan.


Bästa tipsen för kladdkakan

Vår konditor Irene ger här de tre bästa tipsen hur du gör succé med kladdkakan!

Vispa eller röra?
Röra. Det blir mer kladd då. När du vispar så får du in luft i smeten och när den kommer in i en varm ugn bildas det bubblor och då blir det mer som sockerkaka än kladdkaka.

Annons

Kakao eller choklad?
Spontant säger jag choklad. För variationens skull. Det finns så många olika sorter från vit choklad till 80-90 procentig choklad.
 
Smör eller margarin?
Smör. För smakens skull.

Gilla Allers på Facebook

 

Här hittar du härliga recept på kladdkaka:

Ljuvligt kladdig chokladkaka

Baka kladdkaka i mikron!

Kladdkaka med smak av pepparkaka

Syrlig citronkladdkaka

 

 



Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...