Annons

Vändningen i Biancas kärleksliv – efter besöket i heliga staden

Bianca Ingrossos hjärtesorg tar en oväntad vändning efter ett besök till Klagomuren i Jerusalem. "Nu kommer jag att åka till Israel varje gång jag önskar mig något", säger hon i veckans avsnitt av "Wahlgrens värld".

Mejla
Dela (30)
Pinna

Bianca: ”Jag börjar ju tro att den här Klagomuren är på riktigt”

Bianca Ingrosso, 22, och pojkvännen Philippe Cohen, 23, gjorde slut i början av året. I samband med uppbrottet började hon spela in tv-serien ”Wahlgrens värld” tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren och brorsan Benjamin Ingrosso, 20. I programmet har hon tidigare berättat om hur jobbigt hon har haft det sedan pojkvännen gjorde slut.

Annons
Gilla Allers på Facebook

Bianca och Pernilla åker till Jerusalem tillsammans med Micael Bindefeld. Bild: Kanal 5

För att pigga upp sin dotter tar mamma Pernilla med sig henne på en resa. Tillsammans med Pernillas nära vän, tv-profilen och festfixaren Micael Bindefeld, reser de till Jerusalem i veckans avsnitt av ”Wahlgrens värld”. En resa som blir extra känslosam för Bianca eftersom hon och ex-pojkvännen pratat om att resa dit tillsammans.

”Önskade mig att jag och Philippe blev ihop”

Trion besöker bland annat den berömda Klagomuren, eller Västra muren, som är en helig plats för såväl judar som muslimer och en av stadens viktigaste turistattraktioner.

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren vid Klagomuren. Bild: Kanal 5

Både Pernilla och Bianca är lite osäkra på hur de ska bete sig när de kommer dit.

– Känslan vid Klagomuren är att alla som är där vet hur man beter sig där. Hade inte Micke förklarat för oss innan att man ska skriva sin bön på en lapp och sätta in den i muren och stå med händerna tryckta mot väggen, hade jag inte fattat någonting, säger Pernilla i programmet.

Läs också: Dottern Biancas klädkupp mot Pernilla Wahlgren

Medan Pernilla väljer att skriva ner en önskan om att hon, hennes barn och framtida barnbarn ska få ett långt och hälsosamt liv, handlar Biancas önskning om kärlekslivet.

– Vågar jag säga att jag önskade mig att jag och Philippe blev ihop, säger hon.

Bianca Ingrosso vid Klagomuren. Bild: Kanal 5

”Vet att det funkar”

Besöket lockar fram många känslor hos henne och det är tydligt att Philippe ständigt finns i hennes tankar.

– Jag blev jätterörd direkt när vi kom fram till Klagomuren. Det var alla känslor på en och samma gång. Jag lever nog ständigt på hoppet, vilket man absolut inte ska göra.

Micael Bindefeld är övertygad om att det fungerar att lämna sin önskning till muren.

Läs också: Lill Lindfors hårda ord till Pernilla Wahlgren: ”Oprofessionell”

– Jag stod ju här för ett och ett halvt år sedan och önskade mig ett friskt och vackert barn. Och det fick jag, så jag vet att det funkar, säger han och har svårt att hålla tillbaka tårarna.

”Jag vill ha en Gucciväska – in i muren!”

Och visst verkar det ligga något i det. För när Bianca har kommit hem till Lidingö igen händer det som hon längtat efter under flera månader – Philippe ringer och bekänner sin kärlek.

– Han sa allt det jag har velat att han ska säga i tre månader. Något saknas i hans liv som gör att han inte är lycklig och det kan vara – moi, säger Bianca i programmet.

Bianca Ingrosso. Bild: Kanal 5

Och hon börjar fundera på om det kanske lönar sig att besöka muren fler gånger.

– Jag börjar ju tro att den här Klagomuren är på riktigt. Det var det första som mamma sa när jag ringde och berättade för henne vad som hänt. Nu kommer jag att åka till Israel varje gång jag önskar mig något. Jag vill ha en Gucciväska – in i muren!

Numera förekommer pojkvännen Philippe ofta på bilder på Bianca Ingrossos Instagramkonto:

❤ @flippcohen

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

”Wahlgrens värld” sänds torsdagar klockan 21.00 i Kanal 5.

Vad önskar du dig i julklapp?

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...