Annons

Annons


Allers-Tradgard-loggaVälkommen på läsarkväll med Allers Trädgård!

Kom och inspireras! En ljuvlig kväll i maj och tre timmar med härlig underhållning och kunskap inom ett område som vi inte kan få nog av – trädgård! Under kvällen får du lyssna till tre av Sveriges främsta trädgårdsexperter: Gunnel Carlson, John Taylor och Ulf Fransson.


Våren har kommit och längtan ut i trädgården är stor. Vad kan då vara bättre än en läsarkväll med trädgårdstema. Den 4 maj är det dags för Allers Trägård att arrangera precis en sådan kväll.

– Vi ser verkligen fram emot att få träffa Allers Trädgårds läsare, säger chefredaktör Susanne Lindén och redaktör Marie Kasimir.

Det bjuds på tre timmars underhållning om ett ämne vi inte kan få nog av – trädgård. Anmäl dig 
till vår härliga kväll med Gunnel Carlson, John Taylor och Ulf Fransson som kommer att dela med sig av sin trädgårdsglädje och kunskap. Vi lovar att du får tips, idéer och glada skratt med dig hem!

Kvällens föreläsare och inspiratörer

 

Annons

John Taylor

Allers Trädgårds medarbetare, trädgårdsmästaren och tv-
programledaren John Taylor, berättar under rubriken Magin
 i trädgården med smittande entusiasm om hur du lär dig läsa av din trädgård så du ser exakt vad den behöver just nu. Du lär 
dig också hur du vinner över ogräset och vilka redskap som är helt oumbärliga. Kort och gott – hur du får din drömträdgård!

Anmäl dig här!

Gunnel Carlson

Författaren, trädgårdsjournalisten och tv-programledaren Gunnel Carlson ger tips om 
hur man kan hämta inspiration till sin egen trädgård genom att besöka andras. Vi får dessutom konkreta tips och idéer från Gunnels alla trädgårdsresor både i Sverige och runt om 
i världen. Missa inte det!

Anmäl dig här!

Ulf Fransson

Ulf Fransson har mer än 20 års erfarenhet av trädgård och odling från sitt jobb på Nelson Garden i Tingsryd – en av Sveriges ledande aktörer i branschen. Ulf tipsar om hur man på smarta sätt håller liv i 
sin köksträdgård hela säsongen.

Anmäl dig här!

Läsarkväll med Allers Trädgård

När: Torsdagen 
den 4/5 kl 18–ca 21
Var: High Court, Malmöhusvägen 1, 
211 18 Malmö
Pris: Ord pris 495 kr, prenumerantpris 395 kr. I priset ingår föreläsningar, ett glas vin och snittar i pausen samt en goodiebag. Serviceavgift om 35 kr tillkommer.
Köp din biljett här:Klicka här för att boka. 
Din prenumerantrabatt dras automatiskt när du uppger ditt personnummer.
Obs! Begränsat antal platser – boka nu!
 Först till kvarn gäller!Läs mer om:

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...