Annons


Allers-Tradgard-loggaVackra krukor med röd kornell

Den ryska kornellens röda grenar är fina till dekorationer. Släpp loss kreativiteten och piffa upp höstkrukorna!

Mejla
Dela (68)
Pinna

Krukarrangemang

Kornellens stjälkar kan lätt böjas till vackra hållbara dekorationer som du kan göra fint med i din trädgård. Se instruktioner här nedan.

Krans till krukan (krukan i mitten)

En krans behöver inte hänga på väggen, den kan lika väl ge liv till en kruka. Snurra ihop en krans med kornellkvistar och träd på en kruka. Enkelt och effektfullt!

Minikon (krukan till höger)

En liten kon av kvistar håller visuellt ihop krukplanteringen, ger höjd och färgmatchar här med det röda i cyklamenblommorna och taklöken. Stick ner fem lika långa kvistar i jorden med jämna mellanrum. Surra ihop med en kort kvistsnutt längst upp.

Mjuka bågar med färg (krukan till vänster)

Piffa upp en kruka med ljung, slideranka (plättar i luften) och hebe med kornellens lysande röda kvistar som är böjda till en hög mjuk bukett.
En dekoration som denna gör du enkelt genom att böja kornellkvistar i olika längder till en bukett och binda ihop längt ner med mjuk ståltråd. Stick sedan ner den i krukan.

Annons
Krans av kornell

Kul krans av kornell!

Snurra till en kornellkrans

Kornellen är tacksam material att arbeta med. Den är lätt att böja till en krans och med bara några få grenar har du allt du behöver till en skön höstig krans. Pyttekrukan i vår krans är fäst med ståltråd nertill i kransen.

Text och foto: Minna Mercke Schmidt


Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...