Annons

Annons

Trebarnspappan Tim dog av vanlig penicillinkur

Tim och Emma var småbarnsföräldrar med livet framför sig när tragedin slog till. Efter en vanlig penicillinkur fick Tim en allergisk reaktion och dog. Nu får Emma och barnen hjälp med att med att renovera färdigt hemmet när Sofias änglar griper in.


Bild: Kanal 5

Bild: Kanal 5

I säsongens andra avsnitt av ”Sofias Änglar” åker hjälparna till ett hem i Vendelsö. Där bor Emma med tre barn efter att ha blivit änka när hennes man Tim rycktes ifrån henne. Tittarna får veta att paret träffades när Emma var 17 och Tim 29. Omgivningen trodde att åldersskillnaden skulle förstöra relationen men de skulle bevisa att olyckskorparna hade fel. I programmet berättar Emma om hur parets kärlek blev starkare och starkare och tillsammans fick de tre barn.

Annons
Gilla Allers på Facebook

När Tims pappa dog kunde familjen flytta in i hans 70-talsvilla i Vendelsö. Där började Tim renovera för att få huset i skick för den egna familjen. Men Tim hann aldrig slutföra arbetet.

Emma berättar i programmet om hur Tim fick en, till synes ofarlig, infektion. I samband med detta fick han penicillin utskrivet.

– Han fick biverkningar av den, berättar Emma i programmet.

– Han blev jättesvullen och fick nässelutslag över hela kroppen.

Bild: Kanal 5

Bild: Kanal 5

Hela världen föll

Till slut blev Tim så dålig att han måste föras i ilfart till sjukhus. Emma hoppades in i det sista men får till sist veta att hennes man inte kommer att klara sig. Emma berättar att hon får sitta bredvid honom när han drar sina sista andetag.

– Det var som att hela världen bara föll., säger Emma i programmet.

– Jag var mest ledsen för att Tim inte skulle få se sina barn växa upp.

Bild: kanal 5

Bild: kanal 5

Efter Tims död har sorgen efter honom präglat familjen. Barnen saknar sin pappa och Emma saknar sin man. Nu åker Sofia Wistam och hennes änglar Mattias Särnholm och Johnnie Krigström dit för att hjälpa familjen med hus och hem.

 Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...