Annons

10 saker som irriterar oss

En undersökning avslöjar att långa köer i mataffärer är något som vi svenskar irriterar oss ordentligt på. Här är fler saker som kan utlösa sura miner!

Mejla
Dela (129)
Pinna

kassa-ko

Köer – framför allt i butiker!

Varannan svensk har någon gång känt sig stressad, irriterad eller fått panikkänslor i långa köer, enligt en undersökning. Värsta ställena att köa på är mataffärer, snabbmatställen och klädbutiker, i nämnd ordning.

 losspringande-hundar

Annons

Lösspringande hundar och katter

Även om vi älskar djur, blir vi ordentligt irriterade på hundar och katter som springer lösa. Djurägare – koppla era fyrbenta vänner!

toarullar

Toalettrullen är tom

Den här synen vill faktiskt INGEN mötas av när man är i badrummet, eller ännu värre – när man börjar bli färdig i badrummet…

dalig-parkering

Dåliga parkeringar

Att komma till sin parkeringsruta och mötas av att grannen inte har koll på grundläggande parkeringsregler, ja, det fixar vi inte helt! Irritationen är ett faktum.

tugga-oppen-mun

Folk som smaskar och äter med öppen mun

Nej, nej, nej, det här går bort! Stäng munnen när du tuggar för allt i världen. Vill vi se en idisslande ko åker vi på studiebesök hos en bonde!

trasig-blixlas

När tyget fastnar i dragkedjan och det blir stopp

Detta är ett mysterium hur det funkar, för tajmingen är ALLTID horribel när blixtlåset går sönder! Stressande och irriterande – kanske den sämsta kombinationen på listan…

skrikande-barn

Störande ljud, som skrikande barn och hög musik

Klart vi älskar barn, men när de skriker för full hals utan att någonsin verka sluta går de små liven även på de annars så lugna svenskarnas nerver. Samma låga tolerans har vi för hög musik – har grannen fest in på småtimmarna gillar vi det INTE.

grillos

Rökning eller grillos på balkongen

Att inte kunna välja bort grillos eller lukt från cigaretter är faktiskt riktigt jobbigt!

grannar väninnor

Grannar som inte hälsar

Okej, man behöver inte vara bästa vänner bara för att man råkar bo nära varandra. Men ett simpelt ”hej” förväntar vi oss av våra grannar. Om det inte kommer, ja då känner vi irritationen komma krypande…

lackande-horlurar

Läckande hörlurar i tysta kupén

Det heter tysta kupén av en anledning – om du tvunget ska sitta här med dina hörlurar, var säker på att du har dubbelkollat så att de faktiskt håller ljudet inne. Annars riskerar du att irritera dina medpassagerare riktigt ordentligt!

Text: Redaktionen
Källa: Sifo och Visa Europe
Bild: Shutterstock

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...