Annons

Annons

Tidsmissen stoppade Kikki Danielsson från utflykt i ”Så mycket bättre”

Inspelningen av året säsong av "Så mycket bättre" är i full gång på Gotland. Men allt går inte riktigt som planerat och TV4 fick stoppa Kikki Danielsson från en utflykt för att få ihop allt tv-material. "Hon hade bara hunnit hit och vända", säger producenten Sarah Schomaker Elofsson till Expressen.


I höst kommer vi kunna bänka oss framför ännu en säsong av succéprogrammet ”Så mycket bättre” i TV4.

Uno Svenningsson, Sabina Ddumba, Eric Saade, Anders ”Moneybrother” Wedin, Kikki Danielsson och Thomas Andersson Wij. Bild: Peter Wixtröm/Aftonbladet/IBL

Så här i början av juni befinner sig Kikki Danielsson, Sabina Ddumba, Eric Saade, Tomas Andersson Wij, Uno Svenningsson och dj-duon Icona pop bestående av Aino Jawo och Caroline Hjelt på Gotland för att spela in programmet.

Annons

Men allt går inte alltid som planerat.

Kikki Danielsson. Bild: Peter Wixtröm/Aftonbladet/IBL

Duon Icona pop anlände ett dygn efter alla andra till ön efter en spelning i Kroatien. Den sena ankomsten har ställt till det i tv-produktionens planering, skriver Expressen.

Gilla Allers på Facebook

Uno Svenningssons lunch fick därför senareläggas.

Läs också: Kikki Danielsson om sorgen efter sin katt: ”Gör så ont!”

Stoppades från utflykten

När de andra deltagarna åkte på utflykt för att fågelskåda stannade Kikki Danielsson kvar i ”Så mycket bättre”-huset för att spela in när hon repar sin Uno Svenningsson-tolkning. Ursprungsplanen var att Kikki Danielsson skulle spela in scenerna efter utflykten.

– Det var jag som tyckte det kändes för stressigt. Kikki var så glad så, säger producenten Sarah Schomaker Elofsson till Expressen.

Dj-duon Icona pops medverkan har gjort att TV4 fått kämpa hårt med planeringen.

DJ-duon Icona pop bestående av Aino Jawo och Caroline Hjelt. Bild: Karin Törnblom/IBL

Under inspelningstiden kommer duon att åka i väg för ytterligare en spelning. Men TV4:s presstalesperson för programmet, Catherina Barnard, säger till Expressen att duons frånvaro inte kommer att bli märkbar för tittarna.

– Den dagen spelar vi in vinjett och tar pressbilder och på kvällen är det ledigt. Så det påverkar inte schemat eller programmet, säger Catherina Barnard.

Läs också:

Här är deltagarna i Så mycket bättre 2017Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...