Annons

test

Vill du berätta om något roligt, något sorgligt eller bara önska dig ett reportage? Vill du skicka in ett läsarbrev, föreslå någon för ett guldhjärta eller tycka till om tidningen? Kontakta någon av våra redaktörer!

Tyck till!

Dina synpunkter är viktiga för oss. Ris eller ros – vi tar tacksamt emot allt!

Biträdande chefredaktör
Kajsa Lidbeck

Frågor

Har du frågor angående reportage, mat eller handarbete i Allers är du välkommen att ringa eller maila till Marie Karlsson.

Marie Karlsson
tel 042-17 35 53
allers.se

Har du en fråga angående allers.se – en artikel, bild, tävling eller vill du bara komma i kontakt med webbredaktionen?

Digital redaktör
Malin Perlheden
Reportage

Har du förslag på någon person som du tycker att vi ska intervjua i Allers, känd eller okänd; ett önskereportage du vill se i vår tidning eller vill du tipsa om något du tycker är värt att ta upp?

Reportagechef
Lisa Södergren

Direkt ur verkligheten

Inget ämne är främmande för oss att ta upp i Allers. Under rubriken Direkt ur verkligheten berättar läsarna själva om tunga upplevelser, ofta väljer de att vara anonyma. Välkommen att höra av dig till oss om du vill dela med dig av någon erfarenhet som du tror kan vara till hjälp för andra.

Redaktör
Anna-Karin Ericson Touloupis

Allers läsare berättar

Har du varit med om något speciellt, roligt eller svårt, rörande eller upprörande, som du vill dela med dig av till Allers läsare? Du får vara anonym i tidningen om du vill, men skicka med ditt namn och din adress. Införda berättelser honoreras.

Redaktör
Cecilia Ericson

Din egen Allers

Din egen Allers är läsarnas egna sidor. Här publicerar vi era bästa bilder, tankar och funderingar! Välkommen med ditt bidrag!

Redaktör
Christel Skeppås

Läsarbrev

Varje vecka publicerar vi ett eller flera läsarbrev i Allers. Du själv bestämmer vad du vill skriva om förstås, kort eller långt − men helst under 3 000 tecken.

Fråga våra experter

Har du en fråga till någon av våra experter inom hälsa, mat, vin eller antikt?
Kontakta våra experter här

Kundservice och prenumeration

Har du frågor om din prenumeration, prenumerationserbjudanden, utebliven tidning eller andra kundserviceärende klicka här för mer information.

Annonsera i Allers

Vill du komma i kontakt med annonsavdelningen klicka här.


Annons

Laddar