Annons

Annons

Sola säkert!


Okej, det regnar! Men snart kommer förhoppningsvis solen tillbaka – och den tar ju även genom molnen. Så passa på att köpa solskydd nu om du inte redan gjort det. Alla vet vi att det är farligt att bränna sig och det är inte heller snyggt. Och din fina färg sitter kvar längre om du skyddat dig och byggt upp den gradvis. Om du går och funderar över vilken crème du ska välja så har jag två bra förslag här.

Annons

Proderm Sunscreen mousse är fantastiskt enkel att använda. Genom att det är en mousse så får du en generös klick i handen, som är lättare att fördela, än en vanlig crème. Den är dessutom behaglig, doftfri och går lätt in i huden, 189 kr/150 ml. Redan en favorit!

Skin Plan Sun Control är inte bara en vanlig solcrème utan flaskan hjälper dig att hålla koll på hur länge du kan vistas i solen. Rikta UV-sensorn mot solen i fem sekunder och avläs sedan om solstyrkan är svag, medium, stark eller extrem. Ta reda på vilken hudtyp du har med hjälp av bifogad lapp och få reda på hur länge du kan vara i solen innan du riskerar att bränna dig. Crèmen är lättflytande och därmed lätt att få jämnt fördelat. Den är också doftfri och behaglig på huden, ca 295 kr/200 ml.Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...