Annons

Se Magnus Carlsons mäktiga version av Jill Johnsons ”Kärleken är” från 1998 igen

Se Magnus Carlsons version av Melodifestival-låten som får Jill Johnson att kyssa honom på scenen och Danny att utbringa en skål i kvällens ”Så mycket bättre”.

Mejla
Dela (688)
Pinna

magnus-femina

I lördagens avsnitt av ”Så mycket bättre” var det Jill Johnsons dag och Magnus Carlson var sist ut av artisterna att tolka en låt av henne. Han valde hennes låt från Melodifestivalen 1998.

– Du tolkade Weeping Willows på min dag, så nu tänkte jag ta en av dina låtar och föra in i Weeping Willows värld. Det är första och kanske sista gången i mitt liv som jag ska sjunga en mellolåt och den heter ”Kärleken är här”, säger han i programmet.

Annons

”Kärleken är” ett vägskäl

Jill Johnson berättar i programmet att låten betyder ett vägskäl för henne, eftersom att hon vid tidpunkten valde mellan att söka sig till en utbildning eller ställa upp i Melodifestivalen. Hon valde det senare alternativet och vann tävlingen med låten år 1998, vilket även innebar hennes stora genombrott.

Under Magnus Carlsons framträdande klappar de andra artisterna spontant och Jill Johnson utbrister i glädjerop vid flera tillfällen. Efter sitt framträdande går Magnus Carlson ner på knä på scenen vilket även Jill Johnson gör och omfamnar honom och ger honom en kyss på både kind och mun.

Läs också: Se Jill Johnsons version av Öppna din dörr igen

– Vilket land du tog den till. Vilken ny melodi, så otroligt härligt och att du får det att låta så gammalt och nytt på en gång. Mäktigt.

Framträdandet får en märkbart tagen Danny att utbringa en skål.
– Ta en liten skål på det tycker jag, säger han.

Se Magnus Carlsons tolkning här:

Läs också

Så klär du dig lika snyggt som Jill Johnson

Jill Johnsson så mycket bättre

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...