Annons

Se bilderna: Udda lägenheten gör succé på Hemnet

Glöm allt som har med dyr styling, vansinnesstädning och rensning av alla ledtrådar av mänsklig närvaro inför lägenhetsförsäljningen. En bostadsannons på Hemnet som visar vardagens bistra verklighet har blivit en viral raket – och spekulanterna flockas.

Mejla
Dela (60)
Pinna

Bildspecial: Se bilderna från udda succélägenheten

Sugen på en lägenhet i Stockholms innerstad med genuin sjuttiotalsanda, toalett med orginalsmuts från 90-talet och den samlade dagspressen samt reklamblad från 2002 och framåt? Det är vad en bostadsannons på hemnet nu porträtterar.

Annons

På den attraktiva adressen Tulegatan i Stockholm har stylingen fått ge vika för vardagsrealism – och spekulanterna flockas. Men till mångas förvåning är det inte ett dödsbo eller annan sorglig anledning till lägenhetens status. Ägaren ville helt enkelt inte flytta på något.
– Han har stenkoll på allt och ville inte att vi skulle röra runt eller magasinera det eller stajla något. Då sa vi att vi gör en grej av det, och fotar lägenheten exakt som den är, säger Fredrik Flodin ansvarig mäklare till Stockholm direkt.

Ägarens instinkt tycks peka rätt, i skrivande stund har lägenheten 10 budande spekulanter så kanske får vi ser fler objekt med en mindre tillgjord fasad inom kort.

Se bilderna här:

 

 

Av: Sanna Hallert

Bild: Erikolsson.se

 Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Missa inte: 5 inredningsdetaljer med lyxkänsla – till budgetpris!

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...