Annons

Så väljer du den snabbaste kön till kassan – varje gång

Brukar du också snegla hur mycket folk före har i vagnen? Det finns en smartare metod.

Mejla
Dela (25)
Pinna

Få saker är så tidsödande och långtråkiga, för att inte nämna rentutav frustrerande och irriterande, som att stå och vänta i en lång kö till kassan.

Fler och fler butiker väljer att gå över till självscanningssystem vilket oftast löser betalningen av inköpen snabbare, men den smarta metoden du får lära dig här kan användas även där.

Annons
kassako

Ingen mer frustration! Lär dig det enkla sättet att välja den snabbaste kön i affären. Bild: Shutterstock

De flesta av oss står och sneglar hur mycket personerna framför har lagt ner i kundvagnen innan vi väljer vilken kassakö vi ska välja. Sluta med det och välj den kortaste kön – det är nämligen betalningen som tar längst tid och inte själva scanningen av varor.

– Grejen med köer är ju att de består av människor och människor är oförutsägbara. Vad som helst kan hända i en kö. Plötsligt ska någon betala med en avi eller returnera någonting och då tar det tid, säger Erika Petersson, kassörska som gjort sig på ett namn på Twitter under epitetet ”Drottningen i kassan”.

Snabba på processen själv

Som kund kan du också hjälpa till att kön går snabbare genom att vända streckkoden mot dig (= mot scannern) och se till att ha kortet eller pengarna redo när det är dags att betala.

Om du verkligen vill slippa köerna är det smart att välja tider då få personer är i affären som exempelvis söndagsmorgnar.

Källa: Metro.se

Slipp ALLA köer

Handla dina julklappar i Allers webbutik! Fri frakt över 300 kronor och snabba leveranser!

Klicka här och spana in utbudet!

julklappar till henne

 

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...