Annons

Annons

Så mycket bättre – här är våra favoriter!

Vi på redaktionen har valt ut våra sju absoluta favoriter från "Så mycket bättre" genom åren!


1. Här är en av våra absoluta favoriter! Vi på redaktionen säger samstämmigt: ”Wow!” när Miss Li framför Magnus Ugglas låt ”Första gången”.

Miss Li – Första gången, 2012

Annons

 

2. Timbuktu sjunger med med en sådan inlevelse i tolkningen av Mikael Wiehes ”Flickan och kråkan” att det är omöjligt att inte bli berörd. Vi får torka bort en och annan tår ur ögonvrån. 

Timbuktu – Flickan och kråkan, 2011

Gilla Allers på Facebook

3. När det gäller Darin är vi helt överens. Han har gått från tonårsidol till mogen artist och gör en fantastiskt känslosam tolkning av Magnus Ugglas ”Astrologen”.

Darin – Astrologen, 2012

 

4.  I en otroligt häftig och grymt svängig version av Ken Rings låt ”Allan Ballan” tar Ebbot med oss på en av de märkligaste meloditurerna i Så Mycket Bättres historia. Härligt uppfriskande tycker vi!

Ebbot – Allan Ballan, 2013

5. Petra Marklunds tolkningar av de andra artisternas låtar var oftast strået vassare tycker vi och då tänker vi speciellt på tolkningen av Petters låt ”Mikrofonkåt”.

September – Mikrofonkåt, 2010

6. Ytterligare en av Miss Lis tolkningar kommer med på redaktionens 7-i-topp-lista. Vi tycker helt enkelt att hennes tolkning av Pugh Rogefeldts ”Här kommer natten” är lysande!

Miss Li – Här kommer natten, 2012

https://youtu.be/q1KmZDZFC8M

7. Sista platsen på vår lista kniper Amanda Jenssen som gör en grymt häftig tolkning av GES hit ”När vi gräver guld i USA.”

Amanda Jenssen – När vi gräver guld i USA, 2014

Missa inte vår gripande intervju med ”Så mycket bättre”-aktuelle IsonLäs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...