Annons

Annons

Robert Wells vändning: ”Kände att det var nog”

Efter åratal av turnéliv och stillasittande bakom flygeln har boogiemannen Robert Wells hittat vägen till ett friskare liv. Nu är det löpning som gäller och gärna maraton. – Du träffar så mycket sköna människor när du är ute och springer, säger Robert Wells till Aftonbladet.


Robert Wells om löpningen: ”Mår så otroligt mycket bättre”

Livet som turnerande artist satte sina spår på kroppen. Nu har Robert Wells lagt om kosten och börjat löpa- långt. Bild: IBL

Folkkära artisten Robert Wells har turnerat och underhållit land och rike runt sedan genombrottet i Så ska det låta 1997. Men artistlivet har krävt sin tribut. Det har blivit mycket sena måltider efter spelningarna och inte alltid enligt tallriksmodellen. Häromåret upptäckte den flyhänte pianisten att formen inte var på topp. Insikten kom efter att han sett en semesterbild på sig själv från stranden i Florida där han knappt kände igen sig själv Efter det uppvaknandet har Robert Wells lagt om kost och blivit en flitig gäst på gymmet. Sedan dess har kilona rasat och Wells har blivit en hängiven löpare.

Annons
Gilla Allers på Facebook

– Jag har ju varit extremt stillasittande. Suttit vid datorn, vid pianot, i turnébilen. Jag kände att nu är det nog, säger Robert Wells till Aftonbladet om sin nya vurm.

”Bland det häftigaste jag gjort”

Wells tar sitt nya intresse på allvar och har till exempel redan hunnit med New York Marathon i november förra året. En stor upplevelse, berättar artisten.

– Det var bland det häftigaste jag gjort. Man springer Brooklyn, Bronx och Central park. Jag sprang på 4,50. Jag ville under fem. Jag var faktiskt inte så trött. Jag hade mest ont i benen. Det är betong i USA, det är stumt, säger han till Aftonbladet.

  Härom helgen syntes Wells bland löparna i Falkenbergs stadslopp där familjen håller till om somrarna och han har siktet inställt på midnattsloppet i augusti. Nästa år hägrar Stockholm Marathon.

– Man mår så otroligt mycket bättre när man är ute.

 

Av: Henrik Högström

Bild: IBL

Snabbt smal och sund med L7!

Nå din drömvikt med L7-dieten! Med vår systertidning Allas digitala kurs ”Snabbt smal med L7” får du i 4 veckor ett komplett program för enkel viktnedgång och ett hälsosammare liv.

DU FÅR…

  • Kompletta menyer för 4 veckor
  • Bästa kom-igång-tipsen
  • Smarta listor som hjälper dig välja rätt mat
  • Knepen för att bli av med sötsuget
  • Superenkelt promenadprogram som ökar förbränningen
  • Personliga tips från kvinnor som testat L7

 

Missa inte: 20 år med ”Så ska det låta” – minns du alla programledare?

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...