Annons

Annons

Här kan du spara pengar som senior

Det finns så klart fördelar med att bli äldre. En av dem är att du kan utnyttja olika seniorrabatter! Här är tips på hur du som senior kan spara pengar när du handlar varor och tjänster. Tips du inte vill missa!


rabatter förseniorer

4 Smarta rabatter för seniorer

Det första du bör göra är att se över dina medlemskap. Kanske är du redan med i en pensionärsförening? Missa då inte de erbjudanden du kan få härigenom! På nätet finns dessutom andra medlemskap att teckna som ger förmånliga rabatter på resor, hemelektronik, mode och mycket annat. Här är några tips:

Seniordeal

Kostnadsfritt medlemskap där du som är 55 år och äldre får tillgång till en rad rabatter hos olika företag.

Annons
Gilla Allers på Facebook

Medlemskapet är visserligen gratis men förmånerna lite lägre än i andra föreningar. www.seniordeal.se

PRO

Du som har någon form av pension kan bli medlem, och då får du tillgång till en rad rabatterbjudanden. Dessutom får du en försäkring som gäller då du åker till och från aktiviteter arrangerade av PRO.

Medlemsavgiften varierar beroende på vilket distrikt du väljer, men brukar ligga på 240–320 kronor per år. www.pro.se

SPF Seniorerna

SPF Seniorerna är en medlemsorganisation för alla som har rätt till pension, oavsett ålder, och är politiskt och religiöst obunden. Medlemsavgiften varierar mellan föreningarna och kostar mellan 150 och 350 kronor per år. www.spfseniorerna.se

Smart Senior

Medlemskap för dig som är 55 år och äldre. Kostnaden för 12 månader är 199 kronor, men då får du tillgång till många prisvärda förmåner. www.smartsenior.se

Tänk på att…

…du som tar ut en allmän pension kan begära ett pensionsintyg på pensionsmyndigheten.se

Med intyget kan du ta del av pensionärsrabatter vid inträden till olika evenemang eller när du ska åka med kollektivtrafik. I exempelvis Göteborg åker pensionärer med seniorkort gratis med lokaltrafiken under lågtrafikstider.Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...