Annons

Annons


Allers-Tradgard-loggaPubliken enig om Malmö Garden Show: ”En fantastisk inspirationskälla”

Skulle du resa hundra mil för att besöka en trädgårdsmässa? Frågar du makarna Rosback Ohlsson från Sundsvall är svaret JA!


Missade du vår livesändning från Malmö Garden Show med John Taylor? Se den igen här!

Följ oss på Facebook för ÄNNU MER Allers Trädgård!

För sjunde året i rad arrangeras Malmö Garden Show i Slottsträdgården i Malmö och i år väntas arrangemanget besökas av nära 60 000 personer, publikrekord!

Annons

Det fina vädret lockade storpublik redan under fredagen, och helgen fortsätter i samma härliga stämning. Växtförsäljning, idéträdgårdar, montrar och trädgårdskändisar som John Taylor lockar bra många fler än bara lokala Malmöbor.

Mona Andersson och Birgitta Löfstedt tog tåget till Malmö från småländska Älmhult på morgonen för att besöka Malmö Garden Show. Trädgård är ett stort gemensamt intresse för väninnorna.

– Men vi har väldigt olika smak, säger de och skrattar.

Tjejgänget Yvonne Andersson, Lena Wadmark och Anna Hintor har besökt Malmö Garden Show flera gånger tidigare och tycker det är kul att arrangemanget har vuxit. Kompisarna täcker hela trädgårdsspektrat från uteplats, kolonilott till en trädgård på ett par tusen kvadrat och har lika stor behållning av arrangemanget varje år.

– Jag har gjort en spaning och det är att det verkar vara fler män här nu än tidigare år, säger Yvonne.

Den trogna Allers Trädgård-prenumeranten Birgitta Fransson Belehorka från Tingsryd passade på att förlänga sin prenumeration på tidningen i Allers Trädgårds monter och fick också tillfälle att pyssla.

– Jag älskar Allers Trädgård, säger Birgitta.

Bland helgens mest långväga besökare fanns Elisabeth och Stefan Rosback Ohlsson. Paret hade rest hela vägen från Sundsvall för att besöka Malmö Garden Show och inte minst följa med på den guidade visningen med trädgårdsprofilen John Taylor.

Lena och Björn Vejran från Limhamn hade betydligt närmre till utställningen som de besöker varje år.

–      Malmö Garden Show är fantastiskt vackert i sig själv, mer än något annat är det en fantastisk inspirationskälla, säger Björn Vejran.

Det är första gången jag är här och utbudet av blommor och växter är fantastiskt, säger Jessica Lindgren som fick sällskap av hunden Milo.

Läs också

Det händer på Malmö Garden Show i helgenLäs mer om:

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...