Annons

Annons

Proffsboxaren är klar för Let’s dance

Proffsboxaren Mikaela Laurén är klar för Let's dance i TV4, det avslöjades i "Nyhetsmorgon" på onsdagsmorgonen. "Jag har mest dansat på bardiskar tidigare", säger hon i programmet.


Boxaren Mikaela Laurén är den åttonde deltagaren som är klar för underhållningsprogrammet ”Let’s dance” i TV4. Sedan tidigare är Anja Pärson, Stina Wollter, Ellen Bergström, Dominika Peczynski, Thorsten Flinck och Anders ”Arga snickaren” Öfvergård samt Johannes Brost klara för årets drabbning.

Annons
Mikaela Laurén är den åttonde deltagaren som är klar för årets omgång av Let's dance. Bild: IBL Bildbyrå

Mikaela Laurén är den åttonde deltagaren som är klar för årets omgång av Let’s dance. Bild: IBL Bildbyrå

Läs också: Johannes Brost klar för Let’s dance

Mikaela Laurén är proffsboxaren från Stockholm med flera tunga titlar på sitt CV. Nu ska hon alltså byta ut boxningshandskarna mot dansskorna. Hon är den första elitidrottaren i tävlingens historia som deltar samtidigt som hon har en pågående idrottskarriär.

– Man måste våga lite här i livet. Många idrottare satsar stenhårt på sin träning och det är klart att man ska göra det, men man får inte glömma bort att ha roligt utanför boxningsringen också. Jag tror också att dansen kanske kan hjälpa mig i boxningen också, med fotarbetet och smidigheten, säger hon i ”Nyhetsmorgon”.

lets-dance

Förra årets vinnare, Elisa Lindström och Yvo Eussen. Bild: IBL Bildbyrå

Första danslektionen i dag

Mikaela Laurén är novis i danssammanhang säger hon – ”jag har mest dansat på bardiskar tidigare” – men säger sig vara taggad på att börja öva på vals och cha cha. Vilken som blir hennes paradgren är för tidigt att säga, menar hon.

– Det ska bli skitroligt. Jag har ju aldrig dansat i hela mitt liv, och ska gå på min första danslektion i dag. Så min danslärare får nog säga vad han tror jag blir bäst på tror jag.

Let’s dance är en riktig långkörare i TV4 och har sänts varje år sedan 2006. Bland tidigare vinnare av tävlingen finns artisten Måns Zelmerlöw, fotbollsspelaren Anton Hysén och tv-kocken Tina Nordström. Det här blir alltså den tolfte säsongen av programmet, som har en amerikansk förlaga.Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...