Annons

Annons

Prinsessan Estelles stal showen – med sin oväntade outfit

I lördags spelade Kiss i Stockholm. Men megagruppen i all ära – en ung prinsessa såg till att stjäla showen. "Highlighten på hela konserten vara att ändå att prinsessan Estelle kom sminkad som Paul Stanley", säger rockreportern Andreas Carlsson i Rockklassiker.

Mejla
Dela (266)
Pinna

I lördags spelade rockikonerna Kiss på Tele2 Arena i Stockholm. Nästan 25 000 personer fanns på plats under den nästan två timmar långa konserten.

Men bandmedlemmarna Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer och Tommy Thayer i all ära. När Rockklassikers rockreporter och den tidigare Idoljurymedlemmen Andreas Carlsson skulle sammanfatta sin konsertupplevelse var det något helt annat som stack ut.

Annons
Gilla Allers på Facebook

Highlighten på hela konserten vara ändå att prinsessan Estelle kom sminkad som Paul Stanley. Victoria och Daniel var också där men det var Estelle som fick alla blickar, säger Andreas Carlsson i ”Morronrock”.

Prinsessan Estelle tillsammans med prins Daniel och kronprinsessan Victoria i ett helt annat sammanhang. Bild: IBL

En toast för Paul Stanley

I programmet berättade Andreas Carlsson även om sin middag med rockikonerna på Lydmar Hotel efter spelningen.

– Paul Stanley vill ha sin Toast Skagen. Efter deras spelningar ska det alltid vara Toast Skagen, ibland blir det två på raken. Det är belöningen efter allt åmande och dansande på scen, säger Andreas Carlsson i programmet.

https://www.instagram.com/p/BTyGh4nlVHV/

När programledaren Jonas Nilsson fiskar efter något mer skandalartat har Andreas Carlsson inte mycket att ge honom.

– Väldigt städad middag, inte ens några groupies. Fantastisk konsert!, säger han.

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...