Annons

Annons

Polisens nya rekryter: Sex labradorvalpar

Polisen på Taiwan har rekryterat nya brottsbekämpare till styrkan. Det handlar om sex labradorer som bland annat ska kunna spåra blod och droger. Än så länge är de dock bara alldeles bedårande.


Taiwan-polisens nya knep: Sötchock

Taipeipolisens nya rekryter blir väl omhändertagna. Bild: Facebook

Polisen har, som bekant, god hjälp av hundar i sitt arbete. Känsliga nosar som kan sniffa upp både knarkgömmor och rymlingar. Och nu har Taipei-polisens K-9 enhet rekryterat sex ”rookies” som ska hjälpa styrkan att bekämpa brott.

Annons

Läs också: Hunden Alcatraz räddade polisen Daniels liv

Det handlar om sex stycken labradorvalpar som K-9 presenterat på sin Facebooksida. Och även om man inte kan läsa kinesiska så är det helt uppenbart att bilderna på valparna engagerar. Sötchocken är monumental.

Gilla Allers på Facebook


Stopp i lagens namn! Annars öppnar jag ögonen!


Här finns inget att se, cirkulera! De blivande brottsbekämparna är snart redo för utryckning. Bild: Facebook

Kapten Pan Tian-long berättar för Buzzfeed att valparna än så länge beter sig som valpar gör men att de ska tränas till att bli spårhundar. Precis som sina föräldrar Yellow and Leader. Träningen har redan börjat. Valparna har fått bekanta sig med doften från narkotika i samband med att de äter.

Läs också: Polishunden Brasse spårar våldtäktsmän

Av kommentarerna på sociala medier att döma är det många som redan blivit ”haffade” av valparna och kan tänka sig att bli poliser bara för att få kela med dem.

 

Bilderna på valparna har gått varma på nätet

 

Fushin, Schumann, Feida, Yige, AJ, och Liang är bara en månad gamla men har redan börjat träna på sina kommande uppgifter. Bild: Facebook

Så här ser K 9:s profilbild ut på Facebook. En något hårdare look än vad valparna förmedlar. Bild: Facebook

 

Av: Hemmets.se

Bild: Facebook

 

Missa inte: Sötchocken på Köpenhamns Zoo

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...