Annons

Pär Lernströms tårfyllda kärleksförklaring till frun Linda

Pär Lernström kan ibland drabbas av dåligt självförtroende och tvivla på sig själv i sitt jobb. Då betyder stödet från hustrun Linda Öhrn Lernström mycket. "Hon har varit med från början, innan jag blev "han som leder Idol", säger programledaren i TV4-programmet "Anders knackar på".

Mejla
Dela (0)
Pinna

Pär Lernström: ”Gör mig till en väldigt mycket bättre människa”

I veckans avsnitt av ”Anders knackar på” hälsar Anders Öfvergård på hemma hos Pär Lernström – programledare för bland annat ”Idol”, ”Talang” och ”Kockarnas kamp” – och hans fru, journalisten och mediechefen Linda Öhrn Lernström. Paret bor i en fristående villa i Stockholm tillsammans med sina två barn, Bibbi och Loa.

Annons

Anders Öfvergård hälsar på Pär Lernström och Linda Öhrn Lernström. Bild: TV4

Hemma hos paret hjälper Anders Öfvergård till med att bygga ut badrummet och inreda ett gästrum. Men han pratar också allvar med paret.

Pär Lernström ”Tappade kontakten med min farsa”

Bland annat berättar Pär Lernström om sitt eget självtvivel när det kommer till jobbet.

– Ibland känns det som om jag inte räcker till, att det krävs något annat för att underhålla. Jag är alldeles för mycket ”straight guy”. På tv-språk betyder det att man är ingenting, eller man är bara rakt upp och ner en vanlig människa. Du är varken rolig eller konstig eller dum eller överdrivet gullig. Du är behaglig och rinner av som ett vatten, säger han i programmet.

Pär Lernström är programledare för bland annat ”Idol” i TV4. Bild: IBL Bildbyrå

Han avslöjar att han aldrig har kunnat klappa sig själv på axeln och tänka att han är riktigt bra på det han gör.

– När det blir så är jag lite tillbaka till den Pär som gick i högstadiet. Då var jag ganska tillbakadragen och mådde inte så bra. Det var mycket skit som hände, mina föräldrar skilde sig och jag tappade kontakten med min farsa och sådana grejer.

Hyllar frun Linda

Pär och Linda träffades för många år sedan, på Lindas 21-årsdag.

Linda Öhrn Lernström och Pär Lernström har varit ett par i många år. Bild: IBL Bildbyrå

De har hållit ihop länge och i ”Anders knackar på” blir det känslosamt när Pär berättar hur mycket hans fru betyder.

– Hon gör mig till en väldigt mycket bättre människa än vad jag är utan henne. Hon är väldigt fin. Sedan så förstår hon mig – på riktigt, säger han och har svårt att hålla tårarna tillbaka.

Pär Lernström hyllar sin fru i ”Anders knackar på”. Bild: TV4

– Hon har varit med från början, innan jag blev ”han som leder Idol”. Det är så himla värdefullt för hon är ganska oimponerad, vilket är en så sjukt bra egenskap.

Känslorna är besvarade

Och känslorna är minst sagt besvarade. Linda passar på att hylla sin man i programmet.

Linda Öhrn Lernström i ”Anders knackar på”. Bild: TV4

– Pär har verkligen varit min stora trygghet i livet. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan Pär, det skulle vara så tråkigt och tomt.

”Anders knackar på” sänds måndagar klockan 20.00 i TV4.

Artikeln publicerades först på Allas.se.

 

Missa inte

Här gör Pär Lernström braksuccé med sin sång: ”Så underbar”


Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...