Annons

Annons

Pappan varnar: Populära leksaken exploderade i sonens ansikte

Fidgetspinnern exploderade i sonens ansikte och uppmanar pappan John Harris andra föräldrar inte inte begå samma misstag.


Härmade klippet på nätet – tvingades sy 30 stygn i ansiktet

Leksaken som sägs kunna hjälpa mot koncentrationssvårigheter har blivit en stor succé hos barn världen över.  I Minnesota i USA lekte John Harris och hans son med en fidgetspinner, och eftersom de hade sett på Youtube att kan snurra jättefort med hjälp av en luftkompressor ville de också testa.

Annons

Läs också: 10-åringens uppfinning kan rädda barn i varma bilar

Men med facit i hand var det en lek de borde ha undvikit. I ett öppet inlägg på Facebook, som delats nära 300 000 gånger, varnar nu John Harris för leken.
”Jag höll i fidgetspinnern och luftkompressorn när det hände. Vi hade lekt med den ett tag och helt plötsligt exploderade plasten på fidgetspinnern. Nu är vi på akuten och väntar på att sys. Jag delar det här så att ingen annan får samma dumma idé som jag.”

Fidgetspinnern som exploderade träffade sonen ovanför läppen. Såret fick sys ihop med 30 stygn, i kommentarerna på inläget skriver John Harris att sonen återhämtat sig från händelsen och såret läker fint.

Här nedan kan du läsa inlägget, varning för starka bilder!

Källa: Tribunist, Newsner

 

Läs också: Bjällerskallra återkallas – kan vara livsfarlig

 

Få mer av Allers – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

Gilla Allers på Facebook

 

Missa inte: Den synskadade bebisen får se sin mamma för första gången

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...