Annons

Annons

Olle Jönssons oväntade kärlekshyllning: ”Fått till det som fan”

När Olle Jönsson fick höra "Du hinner med en gubbe till" kände han att låten talade till just honom. Nu hyllar han textförfattaren Niklas Strömstedt. "Jag tycker att han har fått till det som fan", säger Olle Jönsson till Kvällsposten.


Olle Jönssons hyllning till Niklas Strömstedt

Olle Jönsson är redan övertygad om låten kommer att bli en hit. Men innan den släpptes fick Niklas Strömstedt lägga på ”någon slags överstämma”.

Och för den uppmärksamma har delar av låten redan framförts i nationell tv. Låten kom till i samband med TV4-programmet ”Tillsammans med Strömstedts” även om Niklas Strömstedt säger att tanken funnits långt tidigare.

I samband med tv-serien kom frågan om åldersskillnad mellan Niklas och hustrun Jenny upp.

– Det skiljer 14 år mellan oss och rent krasst borde hon ju hinna med en gubbe till. Om hon träffar någon bra alltså. Och jag försökte i texten på ett lite humoristiskt men alldeles ärligt vis förklara detta, säger Niklas Strömstedt till Kvällsposten.

”Kan känna igen sig i så mycket”

Men eftersom han inte hade någon ambition att spela in den själv, erbjöd han den till Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson som föll pladask.

– Min fru är yngre än vad jag är. Man kan känna igen sig i så mycket. Jag tycker ju att det skulle vara väldigt synd om hon ska gå ensam en dag, säger han och berättar också att hustrun grät när hon fick höra ”Du hinner med en gubbe till”.

Olle Jönsson, sångare i Lasse Stefanz. Bild: Aftonbladet / IBL Bildbyrå

Olle Jönsson tror att låten kommer göra succé eftersom den är en sådan öronmask. Han jämställer den med ”Byns enda blondin”, som Niklas Strömstedt skrev åt Sven-Erik Magnusson och Sven-Ingvars.

Olle Jönsson säger också att sällan brukar lyssna på sig själv, men att han gjort ett undantag den här gången.

– Jag tycker att han (Niklas Strömstedt reds. anm.) har fått till det som fan, recenserar Olle Jönsson.

Av: Hemmets.se

Bild: IBL

 

Missa inte: Jenny och Niklas Strömstedt busringer chefen

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...