Annons

Annons

Ny säsong för Parneviks: ”Alla är jättetaggade”

Efter mycket pusslande med scheman är det nu klart att det mer Parneviks i rutan. "Alla i familjen ville verkligen göra en till säsong", säger Mia Parnevik.


”Parneviks” får ny säsong – barnen hoppas på Zlatan

Familjen Parnevik öppnar stora famnen en säsong till. Bild: Linus Hallsenius

Jesper Parnevik har länge varit ett aktat namn inom internationell golf. Numera är hustrun Mia och barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix lika kända. Anledningen är tv-serien med det givna namnet Parneviks som gått i tre säsonger på TV3.

Annons

I serien har svenska kändisar bjudits in till familjens hem i Florida. Bland annat har namn som Lill-Babs, Tommy Nilsson, Janne Josefsson och Blondinbella tagit del av familjens gästfrihet. Samtidigt som tittarna har kunnat bekanta sig med den färgstarka familjen har dottern Peg fått en egen karriär som artist och stjärna i eget namn.

Nya inspelningar i vår

Programmet har även blivit nominerade till prestigefyllda Kristallen-priset som avgörs 1 september. Programmet tog, för övrigt, hem just det priset i kategorin Årets reality 2015.

Gilla Allers på Facebook

Och det kommer att bjudas in fler gäster till Parneviks i Florida även under våren 2018 för nya inspelningar. Det har varit en del pusslande med scheman och tider men till slut har bitarna fallit på plats för en ny säsong.

– Alla är jättetaggade och glada, säger Mia Parnevik till Nöjesbladet.

Gästlistan är inte spikad ännu. Mia Parnevik har dock sina funderingar på barnens önskemål.

 – Ungarna kommer ju säga Zlatan liksom. Men han kommer inte komma. Han är lite busy tror jag, säger Mia Parnevik till Nöjesbladet.

Av: Henrik Högström

Bild: IBL

Missa inte: Mia Parneviks livsbeslut: ”Viljan är viktigast”

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...