Annons

Annons

Nu kan jag njuta av sexlivet igen!

Vi måste våga prata mer om vår sexlust, tycker Arja Mattila. Själv blev hon frustrerad när hennes kropp inte svarade, trots att hon kände lust. Men till slut hittade hon lösningen på problemet!


arja

Det är inte bara män som råkar ut för att kroppen ibland inte fungerar som man vill i sexlivet. Kvinnor drabbas lika ofta av att njutningen uteblir, trots att lusten finns. Men det pratar vi inte så ofta om. På tok för sällan tycker Arja Mattila, 55 år.
– Jag förstår att många tycker att det är känsligt och svårt att prata om, men samlivet är en viktig del i ett förhållande. Därför delar jag gärna med mig av mina erfarenheter.
Arja är en livsbejakande kvinna som tycker om att ha människor omkring sig. Hon bor på Lidingö, är mamma till fyra utflugna barn, arbetar på en förskola och har sedan en tid en ny kärlek.
– Vi träffades förra våren, jag och Anders, och inledde en relation. Det mesta var väldigt bra, men jag upptäckte ganska snart att samlivet inte fungerade som jag trodde att det skulle göra. Min kropp svarade inte trots att jag kände sexuell lust. Jag hade svårt att bli upphetsad och fick inte orgasm.

LÄS OCKSÅ: 6 råvaror som höjer sexlusten

Annons
Gilla Allers på Facebook

Kände frustration

Det var frustrerande för dem båda, konstaterar Arja, och speciellt känsligt i ett så nytt förhållande. Men de pratade öppet om problemet.
– Jag sa till honom att det inte gör något om jag inte får orgasm, tänk inte på det. Men han tyckte att det var väldigt ledsamt om bara han fick tillfredställelse i vårt sexliv. Det hade jag inte tänkt på förut, att det kan vara jobbigt även för mannen.
Arja visste inte vad som orsakade hennes problem, men hon hade märkt det även när hon levde ensam.
– När jag inte hade någon partner försökte jag tillfredsställa mig själv, men det var inte alltid jag lyckades få orgasm då heller. Jag nämnde det när jag var hos min gynekolog men fick inget direkt svar eller råd.

Gav snabbt effekt

Arja tror inte att hennes bekymmer hade samband med att hon var i klimakteriet, men det kan kanske inte uteslutas helt.
– En dag såg jag en annons om ett kosttillskott, L-Argiplex, som påstods förbättra lust och energi. Jag tänkte att det var värt att pröva, kanske kunde det hjälpa lite grann. Och redan efter ett par veckor började jag känna skillnad, min kropp gav mer positiv respons.
Efter ytterligare ett par veckor märkte hon ännu bättre effekt.
– Jag kände mycket mer när vi älskade, och fick orgasm. Nu njuter jag mer av sex än jag har gjort på mycket länge.
Arja är säker på att det är kosttillskottet som har hjälpt henne, eftersom effekten kom så pass fort.
– Som bonus känner jag mig piggare i största allmänhet och har inte varit förkyld en enda gång sedan jag började ta L-Argiplex.

Text: Lilian Ottosson
Bild: Johanna NorinLäs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...