Annons

Annons

9 tecken på att din man har blivit en gubbe!

Är din man inte densamme som han brukade vara? Kanske har han blivit en gubbe! Ålder har ingenting med saken att göra!


Kommer du ihåg hur gott han luktade i början, fräscht nyduschad och sprejad med någon dyr herrdoft? Kul hade ni också. Han var ständigt nyfiken och beredd att hitta på nya grejer. Nu sitter han mest i soffan och tanken har börjat gro: Börjar han förvandlas till en gubbe?

Annons
när blir man en gubbe

Bild: IBL

När blir man en gubbe? Vår checklista ger dig svar!

Här är nio tecken på att din man blivit en gubbe:

1. Han älskar sina gamla kalsonger. Du måste slänga hans trasiga, uttöjda kalsonger i smyg – och han blir upprörd om han upptäcker det.

Gilla Allers på Facebook

2. Han har börjat få hårväxt i näsan och i öronen, och du är rädd att en liten fågel ska bosätta sig i hans ögonbryn. Men han bryr sig inte!

3. Han har fått en ogenerad inställning till sina egna kroppsljud: nyser högljutt och harklar sig saftigt. Och märker inte att folk duckar.

4. Han är sur och grinig. Glaset är ständigt halvtomt. Men själv ser han det som ett tecken på en sund, kritisk inställning.

5. Han luktar inte lika fräscht som förr. Det känns som om han bytt herrparfymer mot eau de gammal soffa. Och han förstår inte vinken när du köper dyra deos.

6. Han vill förklara för alla hur saker och ting ligger till – särskilt för yngre kvinnor. Du skäms, men han tycker bara att han är hjälpsam.

7. Han vill helst vara hemma. Vad du än föreslår säger han nej, allt är ändå redan gjort – och så jäkla dyrt nuförtiden!

8. Han kollar på all sport, inte bara fotboll och ishockey. Att se någon hålla en vinkelrät trana i konstsim är lika fascinerande som Zlatans bicykletas.

9. Han pratar mer och mer om sin ungdomstid och om kompisar med smeknamn som Tompa, Kjelle och Tjommen – fast han inte träffat dem sedan han var 16.

Text: Anki Sydegård, måbra.com

Läs också

10 tydliga tecken på att du har blivit en tant

när blir man tant?Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...