Annons

Möt våren i vackra Rom

På den här resan är det alltså klokt att ta med sig sina bästa promenadskor! Vår guide tar oss med på en resa genom Roms historia.

Mejla
Dela (0)
Pinna

Möt våren i vackra Rom!

Det bästa sättet att få uppleva denna magiska stad är att vandra längs de vackra gatorna. Också på den minsta lilla sidogata finns utsökta detaljer: en dekorerad trottoar, en freskomålning eller en fontän.

Annons

Ta med bra promenadskor – vi upplever Rom till fots.

Vi besöker vackra monument och byggnader och får se de mest kända sevärdheterna, som Spanska trappan, Pantheon och Piazza Navona. Ha kameran beredd! Efter en guidad tur på det imponerande Colosseum lär vi oss mer om denna amfiteater där romarna underhölls av både våldsamma och mer oblodiga cirkusföreställningar. Du kommer även att få information om livet i det antika Rom efter ett besök vid Forum Romanum, det gamla Roms politiska och religiösa centrum.

Gilla Allers på Facebook

Vi njuter av Roms alla vackra sevärdheter.

Är det första gången du är i Rom får du en fantastisk chans att lära känna staden. Du som redan är förälskad i staden kommer garanterat att upptäcka något nytt. Du får möjlighet att upptäcka den romantiska staden på egen hand och kan avnjuta en god kopp cappuccino eller svalka dig med en gelato medan du planerar nästa kulturella upplevelse. Kanske vill du hyra en cykel och cykla längs Lungotevere eller kasta ett önskemynt i Fontana di Trevi – vi vågar till och med slå vad om att din önskan kommer att bli att få återvända hit!

Staden bjuder på massor av trevliga restauranger och uteserveringar. Vilken blir din favorit?

Vi bor centralt i ett trevligt hotell vid Villa Borghese-parken som är den största parken i Rom. Här är du omgiven av grönska, pampiga statyer, tempel, fontäner och en konstgjord sjö.

Höjdpunkter under resan:

1. Stadsvandringar i centrum och det antika Rom.

2. Möjlighet att följa med på en utflykt till Vatikanstaten.

3. Upptäcka staden på egen hand under dagarna utan program.

4. Trevligt hotell med fantastiskt läge.

 

Vill du veta mer om resan?

Genom att klicka på den röda knappen här under kommer du till Aller travel där du kan läsa fullständigt dagsprogram, se datum för avgångar, priser och mycket mer.


Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...