Annons

Annons

Mijas röda tråd


Mija KinningJag och mina kollegor Gunilla Thermaenius och Josefin Martholm var på en otroligt rolig och inspirerande föreläsning igår. Ni har säker sett Mija Kinning i Bygglov och kanske även i webbprogramet Det knackar. Nu berättade hon för oss och för några andra glada Hemtex-medlemmar hur hon tänker när hon kommer hem till de som sökt till hennes program och blivit utvalda. Hur hon ska få familjen att enas om färgval och möbler, hur funktion ska knytas ihop med trivsel och att hemmet bör ha en röd tråd så det känns enhetligt.

Annons
Gilla Allers på Facebook

 

Mija KinningMijas inredningsintresse började redan när hon var barn, med en stor förkärlek för färgen rosa och med förstånde föräldrar – även när hon målade heltäckningsmattan i rosa. När hon flyttade hemifrån sparade hon ihop till en tapet i rosa och mintgrönt med palmer på. Pengarna räckte bara till två rullar, så de fick sättas upp i den lilla hallen. Och för hemmet skulle hänga ihop så fick väggarna OCH taket i vardagsrummet en matchande illrosa ton…

Men Mija har kommit långt sedan dess och jag tror faktiskt inte att ett enda före/efter-rum igår gick i rosa. Hon bjöd på många härliga skratt och avslöjade sitt bästa tips till att få jämna gardinlängder, nämligen fållfix. Häng upp gardinen, nåla upp i rätt längd och stryk fast upplägget på plats med hjälp av fållfixen – och den hittar du bland annat på Hemtex.

FållfixLäs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...