Annons

Annons

Markus Aujalay får nytt program efter ”Sveriges mästerkock”

Snart är det dags för Mischa Billing, Markus Aujalay och Leif Mannerström att ta plats i rutan för ännu en säsong av "Sveriges mästerkock". Nytt för i år är det helt nya webbexklusiva programmet "Efter stängning".


Än en gång är det dags för ett gäng matlagningsglada amatörer att försöka pröva sin lycka i det populära TV4-programmet ”Sveriges mästerkock”. Den namnkunniga juryn, bestående av Mischa Billing, Markus Aujalay och Leif Mannerström, ska än en gång bedöma mat på bästa sändningstid.

Annons

Men när mästerkocksköket stänger i rutan fortsätter tävlingen på webben.

Nytt för i år är att utslagna mästerkockarna får en andra chans i det helt nya webbexklusiva programmet ”Efter stängning”. I programmet träffar jurymedlemmen Markus Aujalay de utslagna kockarna och ställer dem inför nya utmaningar.

Gilla Allers på Facebook
Mästerkocksdomaren får ett eget webbexklusivt program som sänds efter "Sveriges mästerkock". Bild: Pelle T Nilsson/IBL

Mästerkocksdomaren får ett eget webbexklusivt program som sänds efter ”Sveriges mästerkock”. Bild: Pelle T Nilsson/IBL

Markus Aujalay lovar svettig matlagning med fokus på smak och snabbhet. Vinnaren står kvar för att varje vecka få möta en ny duellant. Som enväldig domare står jurymedlemmen själv.

– Det är spännande, intressant och fantastiskt roligt att möta alla matlagningsintresserade människor i programmet och få följa med på deras omtumlande resa mot sina drömmar. Jag är säker på att ingen kommer att bli besviken på årets säsong, säger Markus Aujalay själv i ett pressmeddelande.

”Sveriges mästerkock” har nypremiär den 11 januari klockan 20.00 i TV4. ”Efter stängning” börjar sändas den 1 februari direkt efter Sveriges mästerkock i TV4 Play.

– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda tv-tittarna ett helhetskoncept. Sveriges mästerkock i rutan, ett beprövat och omtyckt program, och en spännande nyhet i form av Efter stängning i TV4 Play, säger Pelle Porseryd, produktionschef TV4, i pressmeddelandet.

Läs också

Markus Aujalay: De sista två minuterna av matlagningen är viktigast!

Markus Ajualay tävlar i Kockarnas kamp i TV4.

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...