Annons

Mark Levengood om kärleken till Jonas Gardell

Mark Levengoods, 53, och Jonas Gardells, 54, kärlek har sträckt sig över tre decennium. Det långa förhållandet har också botat hans existentiella ensamhet. "Vi har blivit bättre på att bråka", säger han i "Renées brygga".

Mejla
Dela (566)
Pinna

Renée Nyberg, Pia Johansson, Mark Levengood och Alex Schulman. Bild: TV4

Mark Levengood: ”Vi är bättre på att bråka nu”

I veckans avsnitt av ”Renées brygga” i TV4 får programledaren Renée Nyberg besök av Pia Johansson, Alex Schulman och Mark Levengood.

Programledaren och tv-personligheten Mark Levengood förknippas också med sin sagoberättar-röst och sina färgglada kläder. Men utanför rutan är han betydligt mer nedtonad.

Annons

Mark Levengood. Bild: IBL Bildbyrå

I ”Renées brygga” berättar han också att han högsta dröm som ung inte var att bli tv-stjärna – utan steward.

– Jag tror fortfarande att jag hade blivit en lysande steward. Hade jag gått efter mina drömmar hade mitt liv blivit mycket enklare och mycket mindre fantastiskt. Att bara låta saker hända, ibland, då kan livet bli magiskt. Att inte försöka styra allt utan bara flyta med, då händer det saker.

Mark Levengood man

I 31 år har Mark Levengood varit tillsammans med författaren och komikern Jonas Gardell. Ett förhållande som bara blivit bättre med tiden.

– Vi är bättre på att bråka nu än vad vi var tidigare. Man lär sig att vissa bråk inte leder någonstans. Man tar bara de bråken som är nya och viktiga, de gamla bråken skiter man i för de är man färdiga med, säger han i ”Renées brygga”.

Mark Levengood och Jonas Gardell. Bild: IBL Bildbyrå

Han säger också att den långa relationen botat hans känsla av att vara ensam.

– Den stora saken är att om någon varit ihop med mig i 31 år och fortfarande älskar mig så upphäver det den existentiella ensamheten i livet. Om någon som kan mig i grunden och fortfarande väljer att älska mig är det väldigt stort, säger Mark Levengood.

”Renées brygga” sänds onsdagar klockan 21 i TV4.

Missa inte

Jonas Gardell: ”Mark är både min man och min bästa vän”


Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...