Annons

Annons

Marie Göranzon om sin stora rädsla: ”Jag är livrädd”

Fredrik Skavlan är tillbaka med talkshowen "Skavlan". I premiären pratar Marie Göranzon om sin stora rädsla för ensamhet. "Jag vill inte bara vara i mitt eget sällskap", säger hon i programmet.


Marie Göranzon om män: ”De är ju ganska korkade”

Fredag kväll är ”Skavlan” tillbaka i SVT.

Dave Grohl, Cecilia Braekhus, Marie Göranzon, Fredrik Skavlan, Eunsun Kim, Mikaela Laurén och Taylor Hawkins. Bild: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå

För sju år sedan möttes boxarna Mikaela Laurén och Cecilia Braekhus i ringen. I oktober möts de igen. Men först får de drabba samman i Fredrik Skavlans talkshow.

Annons

I höstpremiären gästar även Foo Fighters med Dave Grohl och Taylor Hawkins i spetsen. Nordkoreanska Eunsun Kim berättar också om hur hon som barn flydde från Kim Jong-uns regim.

Gilla Allers på Facebook

Skådespelaren Marie Göranzon, som är i höst är aktuell med biografin ”Vrålstark och skiträdd”, kommer också till studion.

”Jag är livrädd för ensamheten”

I programmet berättar Marie Göranzon om sin stora rädsla för ensamhet.

– Tyvärr, ska jag säga, har jag ingen erfarenhet av ensamheten. För när jag träffade Jan och hade varit gift, då sa min mamma till mig – som var en väldigt timid person: ”Snälla, rara, kära barn, du har ju inte hunnit byta lakan en gång.” Så fort gick det. I slutet av sitt liv sa hon också: ”Du har ju aldrig stängt en dörr ensam”.

Marie Göranzon. Bild: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå

Hon berättar vidare att hon aldrig bott ensam. Från barndomshemmet flyttade hon direkt vidare till en inackordering innan hon gifte sig.

– Jag vet inte vad ensamhet är och jag är livrädd för ensamheten. Jag vill inte bara vara i mitt eget sällskap.

Men i programmet pratar hon också om hur lätt det är att behaga män. Hon säger att hon genom livet ibland gjort sig till ibland, men att det sällan legat i hennes intresse.

– Karlar är underbara, men de är ju ganska korkade också, säger hon i ”Skavlan”.

Skavlan sänds i SVT1 klockan 21 på fredagar!

 

Av: Helena Sjögren

Bild: IBL

Fynda i vår shop: Snygga modeplagget som passar till ALLA tillfällen

En poncho är alltid rätt! I vår shop finns det populära plagget i tre snygga färger till ett riktigt bra pris.

Läs mer och beställ här!

 

Missa inte: 5 saker vi tackar Norge för!

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...