Annons

Annons

Malou von Sivers annorlunda sexråd i långa relationer

Malou von Sivers och kärleken Sten Haage har hållit ihop i nästan 40 år. I podcasten ”Tankar med Daniel Redgert” delar hon med sig av ett något annorlunda sexråd för att hålla sin relation vid liv. "Jag är inte helt främmande för att man till och med schemalägger det, så att det blir av."


Malou von Sivers sängkammarråd: Schemalägg sexet

Malou von Sivers var 25 år gammal och arbetade som chefredaktör på tidningen ”Elevfront” när hon träffade maken Sten Haage. Han jobbade på tidningen ”Ny teknik” och en dag när Malou von Sivers stövlade över på grannredaktionen slog det minst sagt gnistor.

Annons

– Jag gick över till deras redaktion för att hämta några bilder och det sa bara poff! Jag tyckte han var hur häftig som helst. Sen lurade jag ut honom, sa att jag behövde veta mer om försurade sjöar, för han var kemist. Sen flyttade vi ihop, i princip, har hon tidigare sagt till Aftonbladet.

Gilla Allers på Facebook

Malou von Sivers och Sten Haage. Bild: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå

Sedan dess har de hållit ihop.

I podcasten ”Tankar med Daniel Redgert” pratar Malou von Sivers bland annat om sin syn på relationer och förespråkar där ett rikt sexliv.

– Ja, jag tycker att det är nödvändigt att man har det, för utan det, varför ska man då leva ihop?

Läs också: Glädjebeskedet för alla Malou efter tio-fans

”Inte helt främmande för att schemalägga”

Malou von Sivers tror att det är viktigt med lust för att ett äktenskap ska hålla i längden.

– Man måste liksom stanna upp, och ta tag i det. Jag är inte helt främmande för att man till och med schemalägger det, så att det blir av, säger hon i podden.

För tv-profilen innebär schemaläggning dock inte att hon faktiskt skriver upp datum i kalendern. Hon säger i stället att hon ”har det i huvudet”.

Malou von Sivers. Bild: IBL

När Daniel Redgert frågar hur ofta Malou von Sivers tycker att det är lagom att ha sex, svarar hon att hon tror att det är högst individuellt.

– Å ena sidan tror jag att det handlar om kvalitet, å andra sidan så tror jag inte på det heller. För jag tror att frekvensen har sin betydelse, säger hon.

 

Av: Åretrunt.se

Bild: IBL

 

Missa inte: Malou von Sivers om uppväxten: ”Jag var ständigt rädd”

malou-von-sivers-barndom

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...