Annons

Annons

Magnus Uggla blir radioprofil i nytt format

Magnus Uggla är just nu aktuell som en av stjärnorna i årets "Stjärnorna på slottet". Nu är han dessutom klar som återkommande bisittare i RIX MorronZoo.


Magnus Uggla är kanske mest känd som artist, men han har även andra strängar på sin lyra.

I vår ska Magnus Uggla göra radio i Rix FM. Bild: Pressbild

I vår ska Magnus Uggla göra radio i Rix FM. Bild: Pressbild

De senaste åren har Magnus Uggla gjort ”Uggla i P4”, men nu går han tillbaka till radioprogrammet där allt en gång började. När artisten en gång i tiden gjorde sin radiodebut var det som vikarierade programledare för Gert Fylking just i RIX FM.

Annons

Nu kommer han tillbaka som återkommande bisittare i kanalens morgonprogram med Roger Nordin och Laila Bagge.

Gilla Allers på Facebook

– Det blir jäkligt kul att fortsätta med radio på RIX FM där det började. Jag kommer att ta upp saker som skrämmer, irriterar eller gör mig glad i dagens samhälle. Verkligheten och vardagen helt enkelt, säger Magnus Uggla i ett pressmeddelande.

Måns Möller och Peter Settman också klara

Magnus Uggla blir en del av ett helt nytt koncept som lanseras under våren. Sedan tidigare är Marko ”Markoolio” Lehtosalo, Claudia Galli Concha, Måns Möller och Peter Settman klara som medarbetare i RIX MorronZoo.

Laila Bagge och Roger Nordin är programledare för Rix MorronZoo. Bild: Pressbild

Laila Bagge och Roger Nordin är programledare för Rix MorronZoo. Bild: Pressbild

Och enligt radion väntas ännu fler namn inom kort.

– Vi ska göra en överraskande och levande radio med plats för både skratt och allvar. Personligheterna vi samarbetar med är handplockade för att ta upp ämnen och innehåll som lyssnarna kan känna igen sig i och bli berörda av, säger Benjamin Nilsson, programchef på RIX FM, i pressmeddelandet.

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...