Annons

Annons

Magnus Carlson: Jag har ingen att dela sorgen med

Magnus Carlson förlorade båda sina föräldrar inom loppet av ett år. I kväll deltar han i Tillsammans mot cancer på TV4. ”Ingen lever för alltid och vi har bara ett liv – därför är jag med i galan” säger han till tv-kanalen.


magnus-carlsson-freddie-wadling-1-700x369-1

Bild: TV4

Den folkkäre musikern Magnus Carlson fick under slutet av 2016 mycket uppmärksamhet genom programmet Så mycket bättre. I kväll deltar Weeping Willos-artisten i Tillsammans mot Cancer, TV4:s välgörenhetsgala, ett ämne som ligger honom varmt om hjärtat.

Annons

För bara två år sedan förlorade Magnus Carlson båda sina föräldrar till sjukdomen inom ett års tid. Under höstens program av Så mycket bättre berättade han om den stora sorgen.

– Jag är väldigt knäckt. Jag är ensambarn och har inget syskon att dela sorgen med. Jag är själv om den. Jag vet inte om man nånsin kommer över det, sa han i programmet.

Tillsammans mot cancer är en livesänd gala ledd av Tilde de Paula Eby och Bengt Magnusson. Galan i TV4 i kväll klockan 20.00.

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...