Annons

Annons

Må bra i vintermörkret!


Må bra i vintermörkret

Bild: Shutterstock

Må bra i vintermörkret!
Julen är över och vi pustar ut i sköna mellandagar. Men visst är det bra att julen kommer och lyser upp i mörkaste vintertid – hur hade vi annars stått ut? Enligt en undersökning*, där 1052 svenskar i åldrarna 15-80 år har medverkat, mår över hälften (53%) sämre under den mörka delen av året. Undersökningen visar också att nästan en en fjärdedel (23%) av oss äter onyttigare under den mörkare delen av året också.

Annons

Vi får väl trösta oss med att vintersolståndet redan varit och att vi nu går mot ljusare tider! Och ersätta tröstgodiset med nyttiga frukter istället. Har du svårt att ta dig upp på morgonen kanske något av följande tips kan hjälpa dig!

 

BRA VIBRATIONER

shake´n´wake

Att vakna av någon annans väckarklocka kan vara irriterande. Har du andra tider än den du delar sovrum med kan denna lilla apparat vara lösningen. Fäst den på armen och vakna av lätta vibrationer i stället.

Shake’n’wake, 199 kr på www.roligaprylar.se

 

VAKNA TILL EN SOLUPPGÅNG

wake up light

Wake up light är en kombinerad väckarklocka och lampa där ljuset stegvis ökar under 30 minuter före väcknings tiden. Ljuset sägs stimulera produktionen av energi hor moner och du vaknar lättare.

Philips wake up light, från 699 kr.

 

*) Undersökningen gjordes av Florida Department of CitrusLäs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...