Annons

Annons

Linda Lindorff vädjar om tips inför ”Bonde söker fru”

Programledaren Linda Lindorff står i startgroparna för att påbörja inspelningen av den kommande säsongen av "Bonde söker fru". Men nu har hon blivit sjuk och i det närmsta tappat rösten, vilket oroar henne. "Jag har 14 dagars inspelning framför mig, och det är inte så bra om jag inte kan prata med mina bönder", säger hon i en Instagramfilm.


Snart inleds inspelningarna av TV4-programmet ”Bonde söker fru”, där nya bönder förhoppningsvis ska hitta kärleken. Men samtidigt som den intensiva inspelningsperioden drar i gång har Linda Lindorff fått problem.

Annons

Programledaren har nämligen dragit på sig ett ordentligt halsont.

– Jag håller på att tappa rösten, jag är jätte-, jättehes, säger hon i en film som publicerats på hennes Instagramkonto.

Gilla Allers på Facebook

Linda Lindorff har blivit sjuk inför inspelningen av ”Bonde söker fru”. Bild: Jonas Eng/Aftonbladet/IBL Bildbyrå

Hon ber sina följare om tips på hur man bäst botar en ond hals och verkar orolig för hur hon nu ska kunna sköta sitt jobb.

– Jag har 14 dagars inspelning framför mig, och det är inte så bra om jag inte kan prata med mina bönder, säger hon samtidigt som hon ber sina följare ge sina bästa tips på hur man botar halsont och heshet.

🙀#hjälpmig #bondesökerfru

Ett inlägg delat av Linda Lindorff (@linda_lindorff)

Inga mirakelkurer verkar hjälpa

Följarna åtar sig uppgiften och Linda Lindorff får tips om allt från citronvatten med honung och ingefära till ”en redig Irish coffee”. Men trots alla goda tips, verkar inga knep riktigt bita på Linda Lindorffs bråkande hals.

– Jag vill börja med att tacka för alla fantastiska tips som jag har fått av er på Instagram, för hur jag ska kunna bota mitt halsont och min hesa röst. Jag har provat de flesta nyktra varianterna – jag vill inte ha alkohol när jag ska jobba. Tyvärr låter jag inte så mycket bättre än, så ni får gärna fortsätta skicka in era mirakelkurer om ni har några, säger hon i en ny Instagramfilm några timmar senare.

Ska dela ut kärleksbrev

Linda Lindorff verkar dock fast besluten att påbörja inspelningarna trots att hon knappt kan prata – i den senaste filmen är hon på väg i bil till bonden Erik för att dela ut hans kärleksbrev.

– Och det vore ju härligt om jag kunde prata lite bättre än så här i fortsättningen, säger hon.

Tack ❤️ #bondesökerfru #hessomenkråka #brevutdelningen #kärleksbrev #bondenerik #kärlek

Ett inlägg delat av Linda Lindorff (@linda_lindorff)

Text: Minna Wallén-Widung

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...