Annons

Annons

Lill-Babs om kärleken: ”Ragga gör man väl inte som tjej?”

Barbro "Lill-Babs" Svensson har vunnit en helt ny publik genom karaktären "Gugge" i tv-serien Bonusfamiljen. Och även om hon inte "raggar" finns hopp om att hitta kärleken på nytt. "Jag får hoppas att jag snubblar på någon en vacker dag", säger hon till Icakuriren.


Under våren har Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Siw Malmqvist och Anne-Louise Hansson sålt ut konserthus med sin föreställning ”183 år tillsammans!”.  I november ger de sig ut på vägarna igen.

Annons

Siw Malkvist, Barbro ”Lill-Babs” Svensson och Ann-Louise Hanson i ”Tillsammans – 183 år på scenen”. Bild: Aftonbladet / IBL Bildbyrå

Lill-Babs har varit i showbiz sedan tonåren, men lockar ständigt ny publik. Rollen som ”Gugge” i SVT-serien Bonusfamiljen har gett henne helt nya infallsvinklar.

– Ja, inte hade jag trott att jag skulle bli flata på äldre dar. Jag älskar Gugge och har fått nya fans. Tonåringar ropar glatt ”Gugge” åt mig på stan, säger hon till Icakuriren.

Gilla Allers på Facebook

Barbro ”Lill-Babs” Svensson med sina döttrar Monica, Kristin och Malin. Bild: Charles Hammarsten / IBL Bildbyrå

Genom livet har hon också fått sin beskärda del av bonusfamiljer.

Lill-Babs har tre barn, Monica Svensson, Malin Berghagen och Kristin Kaspersen, med tre olika män.

–  Jag har ju skilt mig två gånger. Det är bråkigt. Men man får ta en paus, sedan kan man hitta tillbaka igen, som vänner. Man har ju gillat varandra som personer. Kristins pappa, Kjell Kaspersen, brukade fira jul med oss, säger hon till Icakuriren.

Hoppas på ett välplacerat krokben

De senaste 20 åren har hon levt utan någon karl.

Och även om ensamheten verkligen kan komma över henne ibland uppskattar hon att bo själv. Visst skulle hon gärna träffa någon, men hon letar inte heller aktivt.

– Ragga gör man väl inte som tjej? Jag vet inte, det var så länge sedan. Och nätdejta – vad ska jag skriva, att jobbar som scenarbetare? Nä. Jag får hoppas att jag snubblar på någon en vacker dag, säger hon till Icakuriren.

Barbro ”Lill-Babs” Svensson. Bild: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå

För Aftonbladet utvecklar hon resonemanget:

– Som jag brukar säga, är det någon som sätter krokben på mig och är trevlig, snäll och sådär, så kan det väl hända. Det kan inte jag svara på. Det får framtiden visa, säger Lill-Babs.

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...