Annons

Lill-Babs dotter Monica Svensson: ”Självvalt”

Barbro ”Lill-Babs” Svensson har tre döttrar, men endast två har stått i rampljuset precis som mamma. Monica Svensson är den äldsta i skaran, och i Nyhetsmorgon berättar hon att hon gått en annan väg än sina systrar. "Det är självvalt", säger hon i programmet.

Mejla
Dela (0)
Pinna

Lill-Babs dotter Monica Svensson har valt ett liv i det dolda.

Barbro ”Lill-Babs” Svenssons döttrar Malin Berghagen, Kristin Kaspersen och Monica Svensson.

Lill-Babs dotter Monica Svensson: ”Självvalt”

Barbro ”Lill-Babs” Svensson fyller snart 80 år och i och med det går nu dokumentären ”Leva livet” i delarna två på TV4. I den får vi ta del av hennes liv, från början till slut och allt vad det innebär med familj och karriär. Hennes döttrar tar även de plats i dokumentären. Tittarna är redan vana vid två av dem, Malin Berghagen, 51, och Kristin Kaspersen, 48, som båda stått i rampljuset genom åren.

Läs också: Lill-Babs är död – Barbro Svensson blev 80 år

Men Lill-Babs har ännu en dotter som föddes innan både Malin och Kristin. Nämligen Monica Svensson, 62, som Lill-Babs blev gravid med redan när hon var 16. Under måndagen gästade både Lill-Babs och Monica TV4s Nyhetsmorgon, och väl där kunde programledaren Jesper Börjesson konstatera att Monica är mindre välkänd än hennes systrar.

– Monica har vi inte sett så mycket av genom åren, det är två andra döttrar som har synts mer, säger Jesper.

Annons

”Jag har väl hittat min egen väg”

Både Malin och Kristin har synts mycket i TV, Kristin som programledare och Malin som skådespelare. Men att Monica inte synts på samma sätt som sina systrar har hon valt helt själv.

– Det är självvalt. Jag har väl hittat min egen väg, med vad jag velat göra och så, och då har jag valt att inte gå mammas väg. Däremot har jag alltid jobbat med och för människor på ett eller annat sätt. Så det är väl den likheten som är, att vi är måna om människor, säger Monica.

– Sen är ju du både Malin, Kristins och min trygghet. Du har ju alltid funnits där. Det är nästan hon som är mamma, det är ordning på henne, fyller Lill-Babs i.

Text: Saga Pettersson, Hänt.se.

Foto: IBL

 

Missa inte: Lill-Babs försvunna halsband hittades – 35 år senare

Lill-Babs dotter Monica Svensson.

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...