Annons

Välkommen att vara med i Allers läsarpanel!

susanne lindén allers

Du som läser Allers är vår bästa expert på tidningen! Därför är det viktigt för oss att veta hur du uppfattar det vi gör. För att snabbt få veta vad du tycker om våra artiklar och annonser bjuder vi därför in dig till vår internetbaserade läsarpanel.

När du gått med i panelen kommer du, via internet, att få svara på frågor om Allers. Du klickar dig snabbt fram mellan frågorna – och tjänar därmed värdefulla poäng. Dem kan du så småningom byta in mot fina erbjudanden som till exempel prenumerationer och blomstercheckar. Det spelar ingen roll om du är prenumerant eller lösnummerköpare, om du läser tidningen ofta eller sällan – alla synpunkter är viktiga för oss! Självklart svarar du bara på frågor när du har tid och själv vill.

Klicka här för att anmäla dig till vår läsarpanel

/Susanne Lindén, chefredaktör

Undersökningen genomförs av RAM (Research and Analysis of Media). Genom att klicka på länken nedan kommer du till en sida där du blir ombedd att registrera dina uppgifter. Personuppgifter som lämnas till RAM i samband med registreringen, såsom namn, adress, telefonnummer, kommer bara att användas för att administrera undersökningen. RAM lämnar inte ut personuppgifter till tredje part. Du kan när som helst avsluta din medverkan genom att meddela detta till RAM via e-mail.


Annons

Laddar