Annons

Läkarens tragiska besked – ”Grease”-stjärnan obotligt sjuk

”Grease”-stjärnan Olivia Newton John är obotligt sjuk i cancer. Innan hon där har hon en önskan: att få se sin dotter gifta sig.

Mejla
Dela (250)
Pinna

Olivia Newton John har obotlig cancer

Vi känner mest igen skådespelaren Olivia Newton John, 69, för sin roll som Sandy i storfilmen ”Grease”. Nu är Olivia obotligt sjuk i cancer, och innan hon går bort har hon en stor önskan – att få se sin dotter Chloe Lattanzi, 31, gifta sig.

Annons

– Att se sin älskade dotter gifta sig har gett Olivia en anledning till att leva lite längre. Det finns inget annat hon skulle kunna be om nu – förutom kanske ett barnbarn, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

Och inte är det helt omöjligt att hon får se dottern gå längst altaret. Chloe Lattanzi är sedan länge förlovad med James Driskill, och när hon fick veta att hennes mamma är obotligt sjuk var det hon som började skynda på bröllopet. Däremot finns det fortfarande en risk att Olivia Newton John trots det inte hinner vara med på dotterns dag.

– Olivia har hemska odds emot sig. Cancer i stadie 4 går inte att bota, och det är mindre än 10 procents chans att hon överlever en längre tid, säger en läkare till sajten.

 

Foto: IBL

Missa inte

Peter Jihde om sin sjukdom: ”Jag sitter inte i förarsätet, det gör min sjukdom”

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...