Annons

Annons

Klassisk gubbröra

Klassisk gubbröra med ansjovis, dill, gräslök och rödlök blandat med ägg! Servera gärna i ett äggskal eller ett litet glas. Även gott att servera på en bit grovbröd.


gubbrora

4–6 port 20 min

4 hårdkokta ägg
1 ask ansjovis, 125 g
10 g färsk dill
10 g färsk gräslök
½ rödlök
2 msk crème fraiche
salt
peppar

Garnering
ev finhackad rödlök
ev finhackad gräslök
2 cm färsk chili eller efter smak

1. Skala äggen och hacka dem sedan fint.

2. Finhacka ansjovis, dill, gräslök och rödlök och blanda sedan med ägget. Rör ner crème fraiche, smaka av med salt och peppar.

3. Garnera gärna gubbröran med finhackad rödlök, finhackad gräslök och lite färsk chili.

Av Sandra Palmqvist
Bild: Christina Uhlin

Annons
Gilla Allers på Facebook



Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...