Annons

Kikki Danielsson har lämnat sjukhuset – hyllar vårdpersonalen

I samband med presentationen av artisterna i Melodifestivalen nästa år bröt Kikki Danielsson foten. Men nu har hon fått lämna sjukhuset – och på Twitter hyllar hon vårdpersonalen. "Stort tack till den underbara personalen på St Görans", skriver hon.

Mejla
Dela (232)
Pinna

När Kikki Danielsson presenterades som en av artisterna som är klara för Melodifestivalen nästa år, fick hon möta den samlade presskåren i rullstol. Strax innan hon skulle åka till pressträffen snubblade hon på trottoarkanten och slog i gatan.

Annons

Kikki Danielsson i rullstol i samband med presentationen av artisterna i Melodifestivalen 2018. Bild: Jerker Ivarsson/Aftonbladet/IBL

Hon skadade foten och efter en tur till St Görans sjukhus i Stockholm visade det sig att den var bruten – men först genomförde hon pressträffen som planerat.

Gilla Allers på Facebook

– Jag mår efter omständigheterna mycket bra och känner mig otroligt väl omhändertagen. Ser fram emot min medverkan i Karlstad och hoppas få träffa er där, lät hon hälsa från sjukhuset enligt Expressen.

Har åkt hem till Bollnäs

Efter att ha tillbringat helgen på sjukhuset, meddelade Kikki Danielsson på måndagen att hon hade fått lämna St Görans. Med hjälp av sin son var hon då på väg hem till Bollnäs, och hon passade på att hylla och tacka sjukhuspersonalen.

Läs också: Stjärnornas hyllning till Kikki Danielsson: ”En rockstar”

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...