Annons

Julkalendern 2018 i SVT: Så blir Storm på lugna gatan

Så blir julkalendern i SVT 2018: I rollerna syns Cissi Forss, Lena Philipsson, Johan Rheborg och Ulla Skoog!

Mejla
Dela (19)
Pinna

Så blir ”Storm på lugna gatan” – SVT:s julkalender 2018

Förra årets julkalender, Jakten på tidskristallen, gjorde stor succé i december. Och nu, knappt en månad senare, står det klart vilken julkalender som kommer att inta SVT i år, 2018. Familjeäventyr är genren och titeln på julkalendern är Storm på lugna gatan.

Annons

SVT skriver att årets julkalender kommer handla om ”en storstadsfamilj som flyttar till landet”. Dessutom utlovas ”varulvsgropar, julpyntstölder och baklängesord”.

Missa inte: 5 roliga klipp från Sunes jul

 ”I Storm på lugna gatan flyttar familjen Storm till den slumrande lilla byn Järnkroken. För att lära känna samhället är de med i den årliga julkampen”, skriver SVT.

Missa inte: Sticka Selmas mössa och halsduk – känd från julkalendern i tv

Föräldrarna i familjen Storm spelas av Cecilia Forss och Henrik Johansson. Barnen spelas av Maja Söderström och Adrian Macéus. Dessutom medverkar också Johan Rheborg, Linus Wahlgren, Shima Niavarani, Sofia Ledarp, Ulla Skoog, Olof Wretling och Lena Philipsson.

Storm på Lugna gatan är skriven av Lina Åström, Marja Nyberg och Adrian Boberg. Regissör är Emma Bucht. Premiären äger i vanlig ordning rum den 1 december.

Av: Johanna Lejon

Bild: SVT

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Missa inte: Eva Rydberg inför julkalendern: ”Vore hemskt synd”

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...