Annons

Annons


Allers-Tradgard-logga4 jularrangemang i härligt rött

Spännande kombinationer av rött gör blomsterarrangemangen personliga och moderna. Här är fyra inspirerande idéer!


julstjarnor

Låt stjärnorna mingla

Numera finns det många vackra utseende på julstjärnor. Prova att blanda julstjärnor med olika nyanser, mönster och blomformer. Här är ‘Primero Glitter’, ‘Harlequin’, ‘Ice Chrystal’, och ‘Burgundy’.

Annons

julbukett

Personlig bukett – ge bort eller behåll!

Rosor med gran och skimmia blir till en ljuvlig julbukett. Stickmassa i vasen får buketten att se extra välfylld och stadig ut.

Gilla Allers på Facebook

Du behöver: Ett tio-pack rosor, skimmiakvistar, grankvistar, hyperikumkvistar (johannesörtsläktet), kottar och äpplen, vas, stickmassa (oasis), grillpinnar av trä.

Gör så här: Plocka bort alla bladen från rosorna, det håller dem friska och pigga längre. Snitta därefter stjälken snett så det finns en rejäl yta att suga upp vatten genom. Stick ner rosorna i den blötlagda stickmassan som du lagt i botten på vasen. Se till att blommorna hamnar jämnt, både i höjd och i riktning. Fyll på med de andra kvistarna.

azalea

Azalea klädd för jul

Placera en vackert blommande azalea i en härligt sliten ask som du klätt invändigt med skyddsplast och papper. Stick i några tallkvistar och toppa med klasar av rosépeppar, som blivit mycket populära att dekorera med.

julstjarna-och-begonia

Julig blad-blandning

Den här vitrosa julstjärnan lyser upp vilket julhem som helst när den ramas in av bladbegoniorna ’Evening Glow’ och ’Inca Fire’.

Text och foto: Minna Mercke SchmidtLäs mer om:

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...