Annons

Annons

Därför höll Jill Johnson separationen hemlig under ”Så mycket bättre”

Jill Johnsons äktenskap var redan över när Tv4-programmet Så mycket bättre spelades in, men de andra deltagarna hade ingen aning om hennes hemlighet.


jill-johnson-sa-mycket-battre

Foto: Pär Bäckstrand/TV4

Jill Johnson: Separationen påverkade mig under inspelningarna av Så mycket bättre

Det har varit ett turbulent år för countrysångaren Jill Johnson. Några månader innan Så mycket bättre spelades in separerade hon från maken Håkan Werner, något hon valde att hålla hemligt för de övriga deltagarna.

Annons

– Men min separation påverkade mig absolut under inspelningen. Det var något jag bar inom mig och bearbetade. Något jag behövde få göra själv eftersom den resa jag gör just nu bottnar i mer än en separation, säger hon till Allers systertidning Femina.

Fått kämpa för kärleken

Jill Johnson berättar att det ändå kändes som om de andra deltagarna förstod vilken situation hon befann sig i. Kanske främst eftersom hennes musik alltid speglar var hon står i livet. Likadant var det med hennes låtval under Så mycket bättre.

– Bottnar du inte i dig själv är det svårt att beröra andra. Och låtvalet i första avsnittet var extra personligt och starkt för mig. Jag har levt med samma man i väldigt många år och fått kämpa för kärleken.

Väldigt olik Little Jinder

Artisten är nöjd med resultatet av programmen. Hon berättar att gänget kom varandra nära från start. Något hon däremot märkte tidigt var hur olika hon och Josefine ”Little Jinder” Jinder är. Men olikheten ser Jill som något fantastiskt.

– Jag och Josefine är väldigt olika. Men det vill jag att vi ska vara. Det är häftigt. Det hade varit så trist att umgås med sig själv hela tiden.

Det är inte första gången Sveriges stora countrysångare fick frågan om att vara med i det populära programmet. Redan under den första säsongen av Så mycket bättre fick hon frågan. Men då var hennes dotter bara två månader gammal och Jill tackade därför nej.

– Känslan av att vara borta från barnen är nog densamma för mig som för alla andra. Det är aldrig roligt. Det mest naturliga är alltid att vara hemma. Jag vill helst ha med mig dem jämt, men det går ju inte. Men vi hade kontakt över telefon under inspelningen, berättar hon.

Text: Margaretha Gothardsson/Joel Linde, femina.se

Läs också

Så klär du dig lika snyggt som Jill Johnson

jill-johnson-oppna-din-dorr-sa-mycket-battreLäs mer om:

Annons

Annons

Annons

 

 


Annons


Laddar...