Annons

Annons


Allers-Tradgard-loggaInspireras att visa upp din trädgård!

Är du lite sugen på att visa upp din fina trädgård? I så fall kan du bli peppad av trädgårdsprofilen Gunnel Carlson som ger sig ut på föredragsturné i februari – målet är Tusen Trädgårdar 3 juli.


Gunnel Carlson

Trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson öppnade sin egen trädgård för intresserade förra gången det var Tusen Trädgårdar.

Det stora öppen-trädgård-evenemanget Tusen Trädgårdar 2016 går av stapeln 3 juli. Men redan nu ger sig initiativtagaren Gunnel Carlson ut i landet för att värva trädgårdsintresserade att delta.

Annons

I föreläsningen ”Trädgård till tusen” delar Gunnel med sig av sina erfarenheter och värdefulla tips för att peppa så många som möjligt att vara med på Tusen Trädgårdar, antingen som besökare eller som trädgårdsägare.

Gilla Allers på Facebook

Under Tusen Trädgårdar öppnar villaägare, trädgårdsamatörer, trädgårdsföreningar, koloniföreningar, stadsparker, kyrkogårdar och andra trädgårdsentusiaster gratis upp sina trädgårdar, balkonger och odlingar för att ge möjlighet till tusentals vackra trädgårdsupplevelser.

Här kommer Gunnel att föreläsa:
2 februari – Falkenberg
3 februari – Falköping
4 februari – Linköping
6 februari – Umeå
9 februari – Örebro
10 februari – Enköping
11 februari – Nyköping
13 februari – Kalmar
16 februari – Falun (även livesändning)
17 februari – Örnsköldsvik

Den som inte kan delta i någon av föreläsningarna på plats, kan uppleva Gunnel och ”Trädgård till tusen” direktsänd från Falun på www.studieframjandet.se/gunnel den 16 februari klockan 19.30.Läs mer om:

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...